Pai cu cat mai tarziu cu atat mai bine...stiu ca vrei o schimbare(si eu vreau)dar nu risca sa iti strici parul.eu sunt mandra ca am parul de o culoare deosebita, asa ar trebui sa fii si tu.nu uita:CULOAREA CARE TE PRINDE CEL MAI BINE ESTE CEA NATURALA:*
Dacă peste câțiva ani voi avea aceleași nebunii prin cap, mă voi vopsi cam pe la vârsta de 18+.
Însă, dacă mi se va schimba radical personalitatea, probabil mă voi vopsi pe la 25+.
Nu mă întreba de ce, pentru că răspunsul cu siguranță te va uimi, cel puțin așa cred.
La aproximativ 16 ani. Inainte de asta, cam pe la 14 ani, am folosit vopsea semipermanenta si altele asemanatoare (albastru de metil, violet de gentiana etc.).
M-aş vopsi atunci când aş vedea că am nevoie şi că m-am plictisit de culorea mea naturală ori când observ că deja părul mi se albeşte. Ori după 25 de ani, ori după 30. Dar nu aş alege ceva care să-mi displacă, ci ceva cu care să ies în evidenţă şi să îmi stea bine.
Eu am 16. si mi-a trecut prin cap sa ma vopsesc, dar am renuntat. Cred ca e bine sa te vopsesti cat mai tarziu. Eu iti recomand nuantatorul
Am deja 15, dar nu m-am vopsit. Poate dupa ce termin liceul, doar o suvita albastra (sunt blonda).
evagrey24 întreabă: