Păi nu cred că este devreme să te razi, dar nu cu lame de ras şi ar fi indicat cu aparat de ras pentru început.
Habar n-am. Eu m-am ras prima data la 16 ani.
Dezavantajul e ca o sa te plictisesti foarte curand de operatiunea asta si din pacate dureaza toata viata.
Salut. Daca spui ca ai mustata, poti incepe sa te razi. chiar daca la un moment dat o sa te plictisesti Aaa si inca ceva, daca organismul ti-a aratat ca incepi sa devii barbat, comporta-te si tu la fel. Nu mai folosi benzi Succes!
Daca e mare rade-te, ce sa faci, sa stai neingrijit, cu smoace de par pe fata doar pentru ca ce? Fiecare are ritmul propriu de crestere, dezvoltare etc, deci daca e nevoie fa-o.
Da,
De ce nu nu este interzis si daca esti destul de dezvoltat te poti rade si de acum.
Salut! Eu ma rad de la 13 ani si nu am absolut nicio problema. Eu zic ca nu e prea devreme sa te apuci, nu ai nimic de pierdut.
Eu ma rad din clasa a 9-a si nu am nicio problema. Imi creste greu barba si nici nu este una deasa. Depinde de la persoana la persoana. Sfatul meu este sa te razi daca nu iti place barba
Eu mam inceput sa ma rad la vîrsta de 18 ani si nu prea aveam ce rade da vroiam sa fiu in rînd cu baietii si acum imi pare rau ca puteam sa mai stau si asa, daca ai mustete mari incearca alte solutii de a scapa de par numa nu lama
Eu zic inca sa nu te razi... esti prea mic, si oricum daca te razi, iti creste mai repede (din cate stiu eu)
kalakkas întreabă: