Nerusinarea pentru unii nu au limite, deci practic am cazut in capcana lor, pur si simplu mergeam pe strada cand am fost oprita de un baiat care imi zicea ca am ochi frumosi fi sprincene cu forma buna pentru a poza in revista pe langa alte complimente m`a dus la o fata care mi-a zis practic un "rol "invatat pe de rost... am platit taxa de inscriere 45 lei. si "ramane sa fiu chemata peste 2 saptamanii la casting". nu mi-a mirosit a bine de la bun inceput. si cred ca este o inselatorie la mijloc!
Uofff. si doar stiu foarte bine ca aparentele inseala nu stiu cum de am putut sa cad in capcana lor. deci pentru toti, avertisment! nu va opriti si mergeti mai departe daca sunteti opriti pe strada. nu luati in calcul ce zic oamenii pentru ca nu au de loc bun simt si ei nu vor decat sa scoata bani din buzunarele oamenilor. acesta firma "La Gioia" se afla in Iasi, langa mitropolia Sf Parascheva... cei din Iasi stiu prea bine ce se petrece in zona aia. ati face bine sa va feriti oamenii aia sunt aiurea tare .
Da si eu mi-am luat teapa dar imi place sa ma razbun deci o fac pe 2 cai ori ma duc si le cer banii frumos inapoi cu dovada (contract) ori ma duc cu mai multi si le rup capul si le iau si banii...la politie nu au cum sa ma reclame ca tot ei pica...deci daca vrei sa ne luam banii inapoi tinem legatura prefer varianta 2
Si eu le-am platit acel comision de inscriere si astazi vezi doamne m-au sunat sa imi zica ca am fost selectata pentru un casting si trebuie sa vin la sediu. O sa merg, dar daca am surpriza sa imi ceara 700 de lei pentru acel book de care nu mi s-a zic nimic de la inceput, cu siguranta le voi adresa cateva intrebari neortodoxe. So, haideti sa ne recuperam banutii
Buna Iluza, si eu am fost abordata ieri pe strada, am platit taxa de inscriere si am programare la 11.45 sa vb.cu directorul agentiei! Nu stiu ce sa fac, sa ma duc sau imi pierd timpul? o parere va rog! multumesc
Si eu am patit acelasi lucru, putem facem ceva in legatura cu aceasta excrocherie?
Clar.sunt o noua tepuita.tocmai ce am aflat despre aceasta spalare de bani prin intermediul fratelui meu chiar in momentul in care credeam ca pot face ceva placut si fara mult efort.
Clar.sunt o noua tepuita.tocmai ce am aflat despre aceasta spalare de bani prin intermediul fratelui meu chiar in momentul in care credeam ca pot face ceva placut si fara mult efort.deci ma bag si eu
Ti-au facut si niste poze...mai exact cum o chema pe domnisoara cu care ai vorbit in sediu?
Hai sa mergem frumos sa mergem frumos saa le cerem banii. daca nu se rezolva... gasim o alta metoda! cine e deakord?
Georgian1992 întreabă: