anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La mare pe plaja e mai bine cu sau fara machiaj? ma refer doar la ochi, ce as putea sa aplic ca sa arate bine? Mentionez ca am ochii caprui spre negru si tenul destul de inchis

Răspuns Câştigător
| lavyBandB a răspuns:

PArerea mea e sa te duci naturala pentru ca esti o frumi:*:*si iti sta f bine si fara machiaj iubita>big grin

8 răspunsuri:
| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna. Pai simplu: rimel si luciu:* AEventual un fard deschis la culoare.
puop:*

| cherrybomb a răspuns:

Fara macheaj
nu te duci boita la ochilaughing
intri in apa iti cade tencuiala dp fata
pe cine ai mai vazut u macheata? pe plaja
sau la piscina?

| thealchemist a răspuns:

Fara. cum vei arata dupa ce intri in apa?

| Scândură a răspuns:

Buna! Incearca o mascara waterproof, ca sa nu ti se intinda pe fata cand iesi din apa! Gasesti la orice magazin de make-up din mall. Poti incerca si un creion de apa, rezistent la apa!
Mi se pare suficient atat, nu si fard de pleoape ca nu esti la disco!
Sper ca te-am ajutat, bafta!

| Scândură a răspuns:

Creion de ochi* scuze, m-am grabit!happy

| Amidepsi a răspuns:

Da,nu cred ca e cea mai buna idee.doar sa fie ceva intr-adevar rezistent la apa sau risti sa arati stupid. oricum, incearca ceva cat mai natural posibil si nu uita ca cel mai important machiaj e protectia solara.bafta!

| sorina_2044 a răspuns:

Fara, sunt sigura ca nu ai nevoie si e si total ne inspirat, inchipuieti ca intri in apa si incepe sa curga creionu si rimelu cand esti inloc sa impresionezi speri asa ca mai bine nu

| LovelyGirl_4079 a răspuns:

Dacă ai pe cineva pe care-l vrei să-l cucerești la mare făți puțin machiaj dar, nu te da cu "tuș" că dacă te bagi in apă te vei murdări și va deveni un machiaj groafnic. Sper ți-am fost de folos!