| EmaEmax a întrebat:

La multi ani tuturor utilizatorilor! :* Am si eu o problema imensa cu care ma confrunt de mult timp.As dori foarte tare sa slabesc cateva kg,sase sau sapte, problema e ca nu pot sa ma abtin de la dulciuri, orice as face.Imi spun in minte "Gata, de maine ma apuc de slabit" si a doua zi e imposibil sa nu mananc ceva care nu ingrasa si apoi sa-mi para rau.Va rog, daca stiti voi metode de reducere a poftei de duliciuri ar fi minunat. Funda pentru cel mai bun raspuns! :*

Răspuns Câştigător
| BeautifulAngelOana a răspuns:

Nu trebuie sa te abtii de la mancare sau dulciuri! Fa foarte mult sport,danseaza, fa gimnastica, alearga, mergi cat se poate de mult pe jos! Si mananca mai putine dulciuri, adica in loc de 5 biscuiti mananca 2 (am dat un exemplu ) si nu manca paine. Ii foarte important sa fi ambitioasa! Eu am facut aceast lucru si intr-o saptamana am slabit 7 kg, dar trebuie sa faci foarte mult sport! Bafta!

| BeautifulAngelOana a răspuns (pentru BeautifulAngelOana):

Multumesc,de fundita! sper ca te-am ajutat si te rog dupa ce ai facut ce ti-am scris mai sus spune-mi si mie daca ti-a iesit!happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru BeautifulAngelOana):

7 kg de grasime intr-o saptamana e imposibil, din alea 7 vreo 5 kg erau apa.

un kg de grasime are 7700 kcal, corpul arde cam 2000 kcal pe zi ( daca nu mananci NIMIC ).

Fa si tu calculul sa vezi ca e imposibila prostia pe care ai spus-o.

| BeautifulAngelOana a răspuns (pentru Cosmin86):

Stiu ca pare imposibil,dar in momentu in care ai ce slabi, nemancand cat ai mancaat inainte si facand mult spor organismul se obisnuieste cu ritmu asta. Da oricum daca vrei sa ma intelegi bine, daca nu nu. Si nu trebuie sa imi demonstrezi mie nimic, ca nu stii ce am facut eu si ce nu. Nu am ce sa iti explic tie, ii destul ca Ema a inteles despre ce vorbeam eu!

| Cosmin86 a răspuns (pentru BeautifulAngelOana):

Poti slabi, dar nu cat ai zis tu, e imposibil matematic.

| BeautifulAngelOana a răspuns (pentru Cosmin86):

E posibil da se zice ca nu e sanatos

8 răspunsuri:
| alinutsayo a răspuns:

Si eu ma chinui sa slabescwinking.......reusesc acest lucru mai bine in timpul scolii

| gabrielasmh02 a răspuns:

Heiii:*! Eu am slabit 10 kg, iar ai meii se enerveaza cat am slabit straight face. Decii uite ce trebuie sa facii : Iti faci o pagina pe facebook si te ocupii de ea laughing. Cel putin asta am facut eu... Si + de asta, sa beii mult ceai de menta si sa manancii multe fructe:*! Iar vara trebuie doar sa e plimbi mult cu rolele si sa staii mult in apa happy. Iar, la chestii lichide [ suc, apa etc.], aicii depinde de tine. Eu daca beau mult coca-cola slabesc enorm de mult laughing! Sper ca te-am ajutat :*. Ahh '. si nici painea nu prea face bine...:*! Fundita? puppy dog eyes