| WolfgangKreutzfeldt a întrebat:

La nunți, botezuri, chestii din astea trebuie mers neapărat în costum cu cămașă și alte porcarii de genu? Un blug sau ceva pantalon oleacă mai elegant (dar nu de costum) și ceva tricou (nu suport cămașa nici sa ma bați) nu merge?

35 răspunsuri:
| goguPatent a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Pentru ca o cravata e inconfortabila.
Camasa nu, e la fel ca un tricou, ba chiar poate fi purtat cu tricou pe dedesubt

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru Freya1):

De ce spui ca nu merge Naty? Eu am 23 de ani si pana acu in viata am purtat camsa lejera cu maneci scurte tineresti cum spui tu de 2 ori in viata ( odata pentru poza de buletin si atunci batut de taica-meu si a doua oara la bac pentru anumite "motive" ) deci... Da-mi tu solutia aici

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru goguPatent):

Sunt persoane care nu suporta camasa pe ei oricum ar fi ea purtata ( cu tricou pe dedesubt ). Oricum imi place cum ai pus problema

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

No, faptul ca la partea asta se intampla sa ne potrivim nu o face universal acceptata, dar macar ai certitudinea ca nu esti singurul nebun care considera ca e ok sa mearga casual la evenimente la care altii se imbraca precum mortul (sau ginerica, tot pe acolo e vestimentatia "business"). Ca o paranteza, daca stai si cauti poze cu cei mai mari businessmani de pe planeta in momentul asta, mai ales cei din zona tech, ii cam numeri pe degete pe aia care nu se imbraca casual.

| Emma30555 a răspuns:

La botezuri merge sa fi mai casual, dar la nunta nu prea, sunt cămăși moderne poți sa încerci ceva mai drăguț, ma refer ca nu trebuie neapărat cămașă alba de exemplu, ceva care sa te atragă și pe tine la fel și pantaloni.