| LoveIsMyDrug a întrebat:

La o petrecere daca ai tocuri inalte (nu ai balerini de schimb) pare de prost gust sa iti dai pantofii jos?

Răspuns Câştigător
| Beatrice_5910 a răspuns:

DAAA! Am o cunostinta care la toate petrecerile unde a fost dupa primele 2 ore de dans s-a descaltat, inclusiv la banchetul de sfarsit de liceu! Foarte penibila fata! Si stia ca la un moment dat nu mai suporta dar niciodata nu avea papuci de schimb prefera sa fie desculta.

4 răspunsuri:
| MACookie02 a răspuns:

Depinde de tema si/sau de locul de unde se face petrecerea. Daca este pe plaja cu siguranta este bine sa-ti scoti pantofii...insa daca este intr-un loc mai elegant, de exemplu un restaurant(sa zicem) da, este de porst gust.La fel si in cauzurilor petrecerilor astea mai nebuna sa le zic asa.Nu e chiar atat de prost gust cum este ca atunci cand mergi intr-un loc mai elegant, dar cu siguranta ii va deranja putin pe cei din jur.acum depinde si de ei si de ce fire au. Funda?

| AndrogynBeauty a răspuns:

Categoric e de prost gust. Dacă porţi tocuri atunci trebuie să-ţi asumi purtarea lor. Exceptând situaţia în care, petrecerea se desfăşoară în jurul unei piscine iar tu hotărăşti subit să faci o baie, nu văd cum să te descalţi în timpul petrecerii. Poate dacă ai băut prea mult... dar oricum e urât.

| Azeℓℓe a răspuns:

Parerea mea este ca Nu. Daca tu te simti bine desculta. Foarte bine. Sunt sigura. ca fetele care le dor si pe ele picioarele. dupa ce te vad pe tine se descalta si ele! Mie nu mi se pare ca este de prost gustbig grin Fiecare cu parerea ei.

| alinutza_7174 a răspuns:

Daca e o petrecere intre prieteni nu e de prost gust
Daca e de gala astea nu poti sa o faci.