| NowForYou000 a întrebat:

La Oriflame e tot ca la Avon? Adica iti lasa o perioada la dispozitie sa strangi banii sau trebuie sa platesti atunci cand le ridici? As vrea sa devin reprezentant, iar clientii mei mi-au spus ca pana nu le dau produsele nu imi dau banii inainte. Dar la Ladys tot la fel e? Trebuie sa dai banii pe loc?

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La oriflame este exxact ca si la avon, plata se face la termen nu pe loc, daca comanzi online produsele lor sa fi atent/ă cum bifezi daca bifezi cu plata la livrare atunci plătesti pe loc coletul, daca bifezi cu plata la termen atunci plătesti la 2 saptamini sau cum au ei, cum faci comanda online sau direct de la firmă?

| lindemona a răspuns:

Bună, sunt consultant Oriflame din 2011. Pot să îți spun că nu totul este identic între Oriflame și Avon. De fapt, sunt destul de multe lucruri diferite.
Însă legat de perioada de plată, ai 3 opțiuni: cu card când plasezi comanda, cu ramburs când ajunge comanda la tine acasă sau cu CREDIT, adică ai timp 18 zile să străngi bănuții și să plătești comanda. Pentru a beneficia de credit, trebuie să te înscrii la un consultant (alege unul care cunoaște foarte bine totul, ca să te ajute mereu), cu ajutorul lui completezi un contract și primești credit. Primele 3 comenzi ai limită de 400 lei, apoi dacă nu au existat probleme (întârzieri de plată etc.), limita se mărește la 1100 lei.
Dacă mai ai întrebări sau vrei un ajutor, mă poți contacta oricând în privat sau pe pagina de FB https://www.facebook.com/Oriflame-Iuhasz-Gerlinde-932528140159246/

| Amarandie_Alex_1991 a răspuns:

Da... cand iti vine coletul trebuie sa dai banii din pacate...

| Amarandie_Alex_1991 a răspuns:

Da este la fel ca la posta sau curier

| lera21022006 a răspuns:

Da