| AnaQ a întrebat:

La saloanele de înfrumusețare au produse make-up bio testate dermatologic? Am o alergie la nivelul ochilor și al fetei de la produsele cosmetice chimice.

Cel mai bun răspuns primește fundă!

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Acolo folosesc produse existente deja pe piață deci implicit gata testate.

| anonimaalee29 a răspuns:

De obicei la saloane se folosesc produse profesionale, nu fonduri de ten luate de la 38.
Eu am dat 50 de lei pe un machiaj, si m-a dat cu fond de ten de la Revlon si rimel si fard de la Rimmel, si la alta fata am dat 130 de lei si a folosit produse Huda. Alergiile ar trebui sa le stii tu, adica ce firme iti fac probleme, si sa ii spui sa nu foloseasca acele produse.

| Marton_Bogdan_1990 a răspuns:

Inainte de toate, viziteaza un dermatolog, el te va indruma exact ce sa faci, ce sa folosesti si ce sa NU MAI FOLOSESTI... te va intreba ce ai folosit, poate din produsu respectiv doar o substanta iti e alergica care poate in alte produse nu e si le.ai putea folosii chiar daca sunt Chimice. Succes

| Dori09 a răspuns:

Din câte știu eu toate sunt testate.dar acum depinde și de salon cât de renumit e dacă e un salon care nu are prea mulți clienți se poate sa fi folosit și produse netestate.cel mai bine este sa consulți un dermatolog și el s-ar putea să-ți spună de la ce produs ai alergie ..sau poate ai mâncat ceva din oraș și conținea ceva la care tu ai alergie și nu ți-ai dat seama...

| alina2k18 a răspuns:

Buna, inca nu am auzit de un salon care sa foloseasca produse bio pentru machiaj, se folosesc profesionale care rezista mult.
Poti incerca sa iti cumperi tu diverse produse si sa le testezi.
Uite aici www.youtube.com/watch?v=dDNgf4YDEv4 unde s-a machiat Ioana Ginghina- actrita, e la magazinul organik, suna si tu la ei si spune-le ca ai dori un machiaj pentru a incerca produsele.
www.organik.ro
Vazusem acum ceva ani o cosmeticiana pe Youtube de facea tratamente si machiaj cu produse bio dar nu mai stiu cum se numea...