| Elena_Diana_1994 a întrebat:

La scoala se va organiza o excursie.Cu ce ma pot imbrca si cum sa imi fac parul? Funda merg la Bucuresti

4 răspunsuri:
| Today a răspuns:

Pai...
1. imbracamintea : incearca sa porti rochii simple sau toate hainele care iti plac...
2. parul : daca il ai scurt nu cred ca poti face altceva decat sa il rasucesti, sa-l prinzi la spate cu agrafe si sa adaugi o fundita draguta deasupra agrafelor
daca ai parul lung. incearca intr.o zi sa il lasi desprins si sa il ondulezi, sau sa il impletesti sofisticat. poti face orice din el

| XxspeedxX a răspuns:

In poza de profil vad ca esti blonda deci lasa-ti parul asa cum e, si la imbracaminte ia-ti o bloza roz-rostie cu o geaca subtire de blugi peste.Ai sa arati foarte bine. Funda!

| MetalHead04 a răspuns:

Fratestraight face parca te-ai duce la nunta..imbraca-te in "stilul" tau.Eu oriunde merg imi iau un tricou cu o trupa niste blugi si o pereche de tenesi. exceptand evenimentele.

| crissa20 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te imbraci cu o pereche de pantaloni scurti din denim( blug), un maiou simplu alb sau negru, adidasi!
parul ti-l indrepti cu placa si ti-l prinzi sau ti-l lasi pe spate, depinde cum iti sta mai bine, iar machiajul foarte simplu: fond de ten, pudra, rimel, dematograf negru sau colorat si bineinteles gloss pentru volumbig grin
de asemenea nu uita sa-ti iei pe langa rucsac si o gentuta mica cu elemente metalice pe care sa o porti cand esti in oras fara rucsac, fiind mica o boti baga repede in rucsac cand nu mai ai nevoie de ea! Distractie placuta! pup

Întrebări similare