| xPuffy a întrebat:

La scoala se va organiza o excursie.Cu ce ma pot imbrca si cum sa imi fac parul? Fundalove struck

6 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Pai datorita faptului ca s-a cam racit eu zic ca poti sa iti iei o pereche de blugi negri sau albastu inchis cu un trench tot negru sau bej si o esarfa albasta la gat sau orice culoare care iti vine tie mai bine si pe dedsubt poti purta un tricoul in nuante pasteleate, cu un cardigan gri sau negru peste si ca incaltaminte ori o pereche de tenesi ori niste cizmultite dintr-un material mai subtire.
La par eu zic ca il prinzi intr-o coada impletita sau un coc la spate.

| Elena_Diana_1994 a răspuns (pentru KellyGreen):

Super mie mi-ai dat o idee pentru excursia de maine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niste blugi, o bluza mai subtirica si o geaca neagra de piele. In general in excursii trebuie sa te imbraci cu haine super lejere.

| lanadelsex a răspuns:

Pai,eu consider ca nu conteaza unde te duci! Trebuie neaparat sa arati impecabil. Asadar, poti alege ceva elegant si casual in acelasi timp. Incearca niste colanti draguti cu imprimeu floral si un maieu negru, cu bocancii aceea cu tinte care sunt atat de la moda! Vei obtine un look fresh si vei atrage multe priviri!winking

| s3v3n7 a răspuns:

Intr'o excursie trebuie sa fi imbracata lejer cu un training si niste pantofi sport, mai ales daca mergi si la munte.
Iar parul sa fie bine pieptanat si strans in coada sau cum iti place tie mai mult.
Drum bun! big grin

| danielalov a răspuns:

Salut eu spun sa te imbraci cum iti place si cum sa te simti bine, conteaza doar cum te simti tu bine nu ce spun ceilalti despre tine... distractie placuta si drum bun