Nu,nu trebuie. Fiecare îţi poartă părul cum doreşte. Bine...ar fi de preferat ca băieţii să îl aibă totuşi scurt. Un băiat din clasa mea avea la un momentdet părul lung şi l-a certat foarte rău directorul. Până la urmă s-au tuns. În clasele 1-4 ne mai certa învăţătoarea,dar acum... Toată lumea e cu părul desfăcut, toate fetele poartă fuste mini, etc. Cum a zis şi light: nu mai trăim în vremea comunismului.
PaPa!
Sincer avem o diriginta ff severa. Acum ca e sf de an ne lasa sa ne imbracam km vrem[inainte cu camasa alba sau albastra] ...cred ca ne da voie si cu oja .Nu.nu ne DADEA voie. dar noi tot desprins il aveam. este profa de sport diriga.vine rar prins cls si inainte cum o vedeam ni.l prindeam imediat voi trebuie sa.l prindeti?
La noi e o mare destrabalare)fiecare se imbraca cum vrea, fiecare se macheaza cum vrea... facem ce vrem
La mine la scoala majoritatea sunt mai mult machiate si aranjate decat imbracate. Dar oricum. parul lung nu cred ca e obligatoriu sa fie prins, ca doar nu e vulgar sau asa ceva.
Depinde de regulamentul şcolii. De exemplu în fosta mea generală, era obligatoriu, nu aveam voie nici cu cercei prea lungi sau fuste prea scurte. Dar până la urmă, cred că sunt nişte reguli normale pentru vârsta respectivă.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
d182 întreabă: