Acum depinde si de profesori. Aveam o profa de mate care se lega asa tare de ei si ii facea pur si simplu de rusine, de se tundeau baietii in 2 zile chiar daca aveau parul de 2 degete. La ea la ora trebuiau sa fie tunsi periuta.
Directorul adjunct are o problemă cu asta şi ar vrea să vadă toţi băieţii din şcoală tuns cât mai scurt, anul trecut chiar a fost o adevărată dispută pe tema asta, atunci încă nu era director adjunct. Anul acesta nu a mai spus nimic pentru că problema s-a discutat la consiliu şi s-a stabilit că se încalcă drepturile omului, iar în regulament nici măcar nu se specifică vreo ceva de lungimea părului.
Ideea e că nu au voie să şi-l lase desprins.
Am un rocker in clasa cu par mai lung, dar nu se ia nimeni de el.In generala a fost confundat cu o fata de o profesoara .De atunci l-a pus sa se tunda, dar apoi si l-a lasat iar lung.
Da,sunt cativa si in clasa la mine cu parul mai mare si mereu se ia diriga de ei si doamna directoare!
Profesorii dramatizeaza rau de tot faza cu parul, cel putin la noi. Nu, nu avem plete in scoala (desi chiar nu m-ar deranja sa vad ), dar mai e unul la 20 care are parul cu 3cm mai lung decat modul ala de cocalari cu breton (a se vedea Guta) in care sunt tunsi baietii in clasele primare. S-a facut zarva chiar si pentru asta (ce-i drept, doar la nivelul clasei) asa ca nici nu vreau sa ma gandesc cum ar face ai nostri profesori daca ar vedea plete pe bune in scoala.
Dar stii cum e: nu conteaza cat de lung am parul, important e cat si cum gandesc. Un par lung nu te face nici criminal in serie, dar nici geniu nedescoperit.
La mine in clasa sunt vreo doi si se leaga de ei doar profa de mate si aia de romana.
Chiar am un coleg cu parul mai lung si cu o suvita la spate. Da profesorii se iau mai mereu de el pentru ca spun ca scoala este o cladire in care trebuie sa aratam decent si nu cu suvite, cerecei extra-uriasi etc.
Buna! Am avut candva vreo 3-4 colegi cu par mai lung iar UNII profesori se luau de ei ca sa se duca la frizer sa-si mai tunda "floacele". Acum mai am doar un coleg cu par lung.Eu cred torusi ca e destul de nasol pentru. un baiat mai ales acum pe vremea asta calda.Nu recomand purtarea parului lung de catre baieti in aceasta perioada caniculara.
anonim_4396 întreabă: