Doar profesorii "de stil vechi" se simt deranjati de parul lasat desprins.
In mod normal nu ar trebi sa fie o regula, pentru ca fiecare are un stil propriu.
Cateodata, depinde de gusturile fiecaruia.Cum iti sta mai bine asa ti-l poriiii. Fundita?
Doar la sport.Insa fetele care au parul lung si le-ar putea deranja [asa gandeste profu` ], cele care au parul scurt si`l pot tine si desfacut nu le zice nimic. Dar la celelalte ore nu are niciun prof nimic impotriva daca il tinem dezlegat >
Nu. Ne zice sa purtam o veste ft. stupida cand o luam doar la ora cu diriga si directoare si atat. Doar atat.
Da logic asa este ordinea direcotului. Zice ca ne da parul in ochi si ne strica vederea, ce chestie funda?
Niciodata.
Nici nu stam cu el in ochi, il aranjam frumos.si ne lasa in pace diriga.
Well, directoarea ne cere parul legat, dar nu comenteaza atata timp cat e lasat pe spate si e aranjat decent.
Doar fetelor ne cere la ora de sport sa ni-l prindem ca ne vine in toate partile...
Nu, oricum eu sunt la liceu, dar nu ni se fac reprosuri cu privire la modul in care ne tinem parul.
Da...Profesoara noastra de religie ne cere noua, fetelor sa avem parul prins iar in rest ceilalti profesori nu au nici o treaba cu noi
Nu prea... poate in clasele mai mici, dar nu prea am mai respectat asta. Din fericire pentru mine am avut noroc de o generala in care ne puteam inbraca destul de trasnit, dar decent, puteam sa ne facem unghiile in orice culoare, sa ne machem, vopsim...chiar o data ne-am facut desene pe fata cu lipici cu sclipicimai comentau unii profesori dar nu era ceva grav, acum la liceu chiar ca poti sa fi oricum, dar singura conditie e sa fie decent chiar daca ai 1000 de culoari pe tine etc.Doresc tuturor sa aiba parte de libertate in generala cum am avut eu, daca nu la liceu e totul ok.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: