| papushBBY a întrebat:

LaHeeelp sadsadsad! Am o problema foarte nasoala cu cosurile,in special in zona fruntii,am folosit o crema din argila si propolis care a dat ceva rezultate destul de bune,dar asta pt o scurta perioada, acum 2 zile mi-au iesit cateva cosuri sub piele mari si dureoase + foarte multe medii si umflate sadsadsad
Ce as putea face pt a scapa de ele? Sa nu mai apara deloc,sau doar foarte putine, mentionez ca mi-au ramas si pete si gauri in urma spargerilor cosurilor......o crema cicatrizanta si pt pete stiti? Dau funda+vot

Răspuns Câştigător
| crazypretty a răspuns:

Foloseste Brevoxyl este foarte bun eu am avut mari probleme cu cosurile si aceasta crema costa cam 30 de lei iar un tub ajunge cam 3 luni si ceava. Crema este foarte buna deoarece bacteria care provoaca acneea nu depune rezistenta la ea pe langa crema iti recomand si o curatare adecvata a tenului cu un gel pentru ten acneic eu folosesc gerovital din gama stop acnee 15 lei.Si o masca cu argila si ulei de cimbru apa de trandafir si castravete pasat atgila gasesti la plic de la aslavital.Brevoxyl gasesti aptoape in orice farmacie la inceputul tratamentului tenul se deshidrateza si se cam crapa pielea pe alocuri dar in 2maxim trei zile trece

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt tratamente/creme/etc la Avon sau Oriflame. Cumpara de acolo.