Hidratarea zilnica ajuta la cresterea mai rapida a unghiilor, nu conteaza ce folosesti. Nu-ti recomand lamaia pentru ca e coroziva, nu face decat sa-ti albeasca unghiile oricum. Mai bine citeste mai multe despre asta aici http://mypsychonails.blogspot.ro/......ls-so.html
Uleiul de masline ajuta mai mult pentru intarirea unghiilor dar cred ca e foarte bun si pentru crestere. Sa stii ca da rezultate foarte bune. Eu imi tineam unghiile in ulei caldut de masline si am fost multumita de rezultate. Nu stiu cat iti cresc pana la Craciun, asta depinde de la om la om, dar ai sanse sa fie modificari vizibile.
Lamaia e mai mult pentru unghiile patate sau ingalbenite. uleiul de masline ajuta la cresterea unghiilor, e suficient sa-l aplici o data pe zi si sa il lasi sa actioneze 10-15 sau poti sa-l aplici noaptea si sa nu te mai speli pe maini pana dimineata.
Lamaia le intareste si le curata. Pentru crestere eu iti recomand uleiul de ricin. E bun pentru cresterea unghiilor cat si pentru a sprancenelor, genelor si a parului. Dar oricum unghiile iti vor creste pana la Craciun destul daca nu le mai tai, dar ai grija sa nu se exfolieze. Pa-pa.
Darry întreabă: