Nu este moarta. Exista cateva zvonuri despre ea cum ca s-ar fi culcat cu Dan Bursuc si de aceea nu mai canta.
Nu este moarta....cica a ales iubirea inaintea carierei...asa spune Dan Bursuc. Si in plus mai sunt zvonuri cum ca s-ar fi culcat cu dana bursuc, nevasta acestuia a prins-o si a tuns-o cheala. Ea acum se ocupa cu prostitutia si drogurile. La tv lumea spune ca a vazut-o prin vaslui, altii cica ar fi vazut=o prin Sri Lanka Acum doar ea stie pe unde sta si ce face exact. Cert e ca nu mai canta.
Unele raspunsuri de aici chiar sunt aiurea si de prost gust daca nu stiti sigur despre ea nu mai vorbiti.Laura Vass nu e MOARTA.Astia care zic pe aici pe la raspunsuri ca e verisoara ei si nu stiu cum fac misto da acum Laura sa facut bruneta si ii sta foarte bine si prima data a aparut la Poavestiri adevarate si a spus ca zvonurile despre ea sunt o minciuna da mai demult.Si ieri pe 12. 03 a fost in emisiune la Sueta cu bahmu si a cantat buzele tale da pe alt rit sa dati pe net poate gasiti da ea nu e moarta si nu a mai aparut pe la tv ca a fost plecata mult timp cu iubitul ei care se spune ca a ''furat-o''
Iertaţi-mi vă rog ignoranţa şi incultura, dar am văzut cam multe răspunsuri pe aici. Cine e Laura Vass?
547 de raspunsuri?! WOW asta cred ca e intrebarea cu cele mai multe raspunsuri!
Lavra vass?