anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Laura Vass e moarta? Daca da, cum a murit si unde e inmormantata?

Răspuns Câştigător
| MihaiA a răspuns:

Nu este moarta. Exista cateva zvonuri despre ea cum ca s-ar fi culcat cu Dan Bursuc si de aceea nu mai canta.

647 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este moarta dragii mei n, numai vb prostii, astayi va fi invitata in platoul povestirilor adevarate asa ca ciocu desteptilor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Idem MihaiA

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura nu e moarta a fost azi (23. 11. 09)in direct pe Acasa...deci ea a fost la fratele ei...si acum se dezvaluie tot despre bizara disparitie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred ca e moarta dar nu cred ca nici la tv pentru ca la tv are parul negru ea il avea intainte blonda si ce in cateva uni sa se faca poate face neagra la par eu nu cred asa cevatonguetonguetonguetongue cred ca este sosisa sa sosia=o persoana identica care traieste la fel ca tine uitati-va pe acasa pe data de 23. 11. 2009 si vedeti ca este sosia laura cred ca este pe undeva prin alte tarii si nu mai vrea sa se arate la fata pentru ca nu mai vrea si alte zvonuri si ce mah daca luam o pauza? e ceva? nu ei bine asa a fact si ea imaginativa tu sa locuiesty in romania iar, parinti tau in london=londra si ce nu ai voie sa te duci sai vezi? Ba Da ai tot dreptul sa te duci sa iti vezi parinti nimic nu o opreste nici macar presa
gata daca e ceva dati buzz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e moarta si nu mai vb aiurea a aparut azi la povestiri adevarate si e la fel de draguta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu ma numesc Corina si imi place cum canta Laura Vass, de aceea m-a socat aceasta veste crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se spune ca este la inchisoare pentru vanzare de droguri...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este moarta a aparut la televizor cu prietenul ei pa acas@ tv ati intales

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura Vass nu e moarta e la povestiri adevarate. DtongueP:V

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit am vazut-o eu astazi la povestiri adevarate era vopsita neagra la par a fost an londra la rudele ei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura nu e moarta, sunt doar zvonuri ca sar fi culcat cu Dan Bursuc si ca ar fi prinsa de sotia acestuia, si ca sotia lui Dan ar fi tunso chel.TOUL E O MINCIUNA!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fratilor a venit la Povestiri adevarate are parul saten inchis : http://www.mynele.tv/stiri/laura-vass-la-povestiri-adevarate-pe-acasa-tv/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Repede lumea stie sa o critice.nu cred ca s-a incurcat cu dan bursuc pur si simplu a plecat si l-a urmat pe omul iubit, cred ca orice facea la fel pentru dragoste renunti la tot.asa ca nu mai judek-ti lumea cum vreti voi.as vrea sa reapara in lumea muzicii cat mai curand si sa le inchida gura la toti. te pup laura si ai grija de tine indiferent unde ai fi si ce faci

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa culcat cu dan bursuc si ia prins sotia lui si a tunso in cap pe laura si i-a fost rusine sa se mai afirme in public

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura Vass a renuntat la cariera muzicala pentru a fi mai aproape de iubitul ei, un violonist. A fost la Povestiri Advevarate pe Acasa TV chiar azi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu laura vass nu e moarta azi in data de 24. 11. 2009 a aparut pe postul ACASATV la ora 18:00.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura Vass nu este moarta s-a demonstrat asta la povestiri adevarate pe data de 24 -11- 09

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cei cu voi ma/? laura vas s-a retras pentru ca a vrut sa fie alaturi de prietenul sau... departe de presa si gura lumii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laura vass nu e moarta doar a aparut la povestiri adevaratawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e maorta am vazut acum cateva zile la tv acasatv

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi se pare ca da! a calcato trenu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura vass e cea mai tare nu ca monica. sper sa o distruga pe monica.
nu e adevarat ca e cheala pentru ca monica a inventat totul.
in orice face, ce a facut si ce va face o va intrece pe monica.
elena

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Minte lumea ca e moarta laura vass e vrajeala am vazut-o eu in realitate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e moarta si chiar mai canta am vazut-o

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Traieste

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar fi bine daca v-ati vedea fiecare de drum, ce aveti voi cu cine s-a culcat sau ce face ea. e treaba ei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a muri ma s-a intors a fost la fracsu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu Laura nu a murit traieste. Ati vazut bine ca a fost la emisiunea:"Povestiri adevarate."Deci nu va mai panicati atat si nu mai dati tot felul de zvonuri care mai de care mai mari si mai neadevarate.Gata.Ati aflat LauraVass traieste...happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu inteleg acum e moarta sau nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este moarta si nu traieste cu dan bursuc, traieste cu dan violonistul asa cu nu mai speculati voi gresit