Nu este moarta. Exista cateva zvonuri despre ea cum ca s-ar fi culcat cu Dan Bursuc si de aceea nu mai canta.
Eu nu cred ca e moarta dar nu cred ca nici la tv pentru ca la tv are parul negru ea il avea intainte blonda si ce in cateva uni sa se faca poate face neagra la par eu nu cred asa ceva cred ca este sosisa sa sosia=o persoana identica care traieste la fel ca tine uitati-va pe acasa pe data de 23. 11. 2009 si vedeti ca este sosia laura cred ca este pe undeva prin alte tarii si nu mai vrea sa se arate la fata pentru ca nu mai vrea si alte zvonuri si ce mah daca luam o pauza? e ceva? nu ei bine asa a fact si ea imaginativa tu sa locuiesty in romania iar, parinti tau in london=londra si ce nu ai voie sa te duci sai vezi? Ba Da ai tot dreptul sa te duci sa iti vezi parinti nimic nu o opreste nici macar presa
gata daca e ceva dati buzz
Fratilor a venit la Povestiri adevarate are parul saten inchis : http://www.mynele.tv/stiri/laura-vass-la-povestiri-adevarate-pe-acasa-tv/
Repede lumea stie sa o critice.nu cred ca s-a incurcat cu dan bursuc pur si simplu a plecat si l-a urmat pe omul iubit, cred ca orice facea la fel pentru dragoste renunti la tot.asa ca nu mai judek-ti lumea cum vreti voi.as vrea sa reapara in lumea muzicii cat mai curand si sa le inchida gura la toti. te pup laura si ai grija de tine indiferent unde ai fi si ce faci
DaciaRomania întreabă: