Nu este moarta. Exista cateva zvonuri despre ea cum ca s-ar fi culcat cu Dan Bursuc si de aceea nu mai canta.
Nu cred ca laura vass este moarta nu cred in prostiile altora si daca e moarta dc nu a aratat la tv ca este moarta nu prea cred asa ceva si ar fi pacat dupa atata timp dupa ce ca a canta are niste mel super chai le ascult in fiecare zi sunt claudia din constanta si sunt o fana de a ei si sper ca laura vass sa apara curand id meu este brunetha_ta_dulke_sexyybomba sa mai vb daca este cazu
Nu am murit Laura Vass, astea sunt niste zvonuri. Ea traieste si e sanatoasa drept dovada intrati aici. http://www.acasatv.ro/......video.html
Raspuns anonim:
Phoble Tonkin nu e moarta
olla nu vorbeam de phoebe...de laura
Ha ha ha! 1.Laura vass locuieste in Bucuresti. 2.Laura nu a murit sunt siigur.3.Am hi5 al ei.De unde ati scos zvonurile astea stupide?
Eu locuiesc vizavi de Laura Vass.Nu este moarta, este plecata in Colmbia in vacanta. S-a mutat acolo cu parintii ei, nu stiu cat timp.
Pai sincer sa fiu... nici eu nu prea stiu daca e moarta sau nu! Am auzit doar ca a murit intr-un tragic accident rutier, in anul 2007! Si mi-ar parea foarte rau sa fie asa!
Ciprian Gabriel, Sg-Bai
Nu e moarta s-a culcat cu dan bursuc si nevasa cica ia rupt parul si nu mai vrea sa apara asa in ultimele piese ea avea peruca
Care zice ca a murit .care zice ca traieste Hai mah cum sa te gandesti ca e moarta Eu sunt din Vaslui nu pot sa spun ca o cunosc dar am vazut-o de multe ori in oras si nu s-a auzit nici un zvon ca ar fi murit cred ca acum cateva luni am vazut-o,, si cred ca ori e plecata din rom ori pe in tara pe undeva
Loll nu e moarta, e adevarat ca s-a culcat cu Dan Bursuc si i-a prins nevasta lui si a tuns-o sau i-a smuls parul nu stiu exact si ea se ascunde in Londra, mai exact prin London Bridge, eu sunt in Londra si am o prietena care are id-ul ei si ne-a povestit totul...nu vb abureli am vazut-o si la web ca nu credeam ca e ea. vb fff serios.NU E MOARTA!
Lolll nu e moarta, e adevarat ca s-a culcat cu Dan Bursuc si i-a prins nevasta lui si a tuns-o sau i-a smuls parul nu stiu exact si ea se ascunde acum in Londra, mai exact prin London Bridge, am o prietena care are id-ul ei si am vorbit cu ea ne-a dat si webul ca altfel nu o credem vroiam sa se intalnim cu ea pentru ca si noi sunte in lonrda(eu si prietena mea) dar nu a acceptat ea fiindk ii era frica sa nu facem nimic public despre cum arata.
Chiar asta vroiam sa aflu si eu. Din cate am auzit este moarta dar eu nu cred.Se poate pentru ca nu prea am mai vazut-o pe la televizor. Daca este cineva care stie, va rog sa-mi ziceti.
DaciaRomania întreabă: