anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Laura Vass e moarta? Daca da, cum a murit si unde e inmormantata?

Răspuns Câştigător
| MihaiA a răspuns:

Nu este moarta. Exista cateva zvonuri despre ea cum ca s-ar fi culcat cu Dan Bursuc si de aceea nu mai canta.

647 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca laura vass este moarta nu cred in prostiile altora si daca e moarta dc nu a aratat la tv ca este moarta nu prea cred asa ceva si ar fi pacat dupa atata timp dupa ce ca a canta are niste mel super chai le ascult in fiecare zi sunt claudia din constanta si sunt o fana de a ei si sper ca laura vass sa apara curand id meu este brunetha_ta_dulke_sexyybomba sa mai vb daca este cazu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E moarta in popusoi la puscasi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unde a murit laura vass

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este moarta. Exista cateva zvonuri despre ea cum ca s-ar fi culcat cu Dan Bursuc si de aceea nu mai canta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu thinking(poate)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este o minciuna mare Laura Vass traieste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura vas e ân viața și nu mai vb despre ea e cam rau ca nu ma e an lumea muzici dar an schimb vreau sa zic ca e draguța si pupp la ea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar nu a murit pentru ca a fost in coma dar a scapat ca toti oameni au tinut pumni pentru ea ce frumoasa e

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Minciuni canta cu damani pe maynele

| gabryel a răspuns:

Nu am murit Laura Vass, astea sunt niste zvonuri. Ea traieste si e sanatoasa drept dovada intrati aici. http://www.acasatv.ro/......video.html

| bruneta_9895 a răspuns:

Raspuns anonim:
Phoble Tonkin nu e moarta

olla nu vorbeam de phoebe...de laura

| raul_9253 a răspuns:

Habar nu am nu imi plac manelele si nici Laura Vass in cazul acesta.

| andrei09lucian a răspuns:

Da e moarta la cimintiru bellu

| OkMaVrei a răspuns:

Nu eu am vazuta si am vorbit cu ea
a spus ca o sa plece in spania

| LilianaSweet a răspuns:

Nu este moarta e doar plecata din tarabig grin

| PsIhOlOgUl_21 a răspuns:

E inca la puscarie laura vass a mai primit inca 10 ani

| laurentiuxf a răspuns:

Nu

| laurentiuxf a răspuns:

Nu e moarta dar nu mai vrea sa cantesi se ascunde acum a fost gasita

| basarab11 a răspuns:

Ha ha ha! 1.Laura vass locuieste in Bucuresti. 2.Laura nu a murit sunt siigur.3.Am hi5 al ei.De unde ati scos zvonurile astea stupide?

| basarab11 a răspuns:

Eu locuiesc vizavi de Laura Vass.Nu este moarta, este plecata in Colmbia in vacanta. S-a mutat acolo cu parintii ei, nu stiu cat timp.

| alexxe_2965 a răspuns:

Eeeeeeeeee

| cipriangabriel a răspuns:

Pai sincer sa fiu... nici eu nu prea stiu daca e moarta sau nu! Am auzit doar ca a murit intr-un tragic accident rutier, in anul 2007! Si mi-ar parea foarte rau sa fie asa!
sad
Ciprian Gabriel, Sg-Bai

| valentina033 a răspuns:

Nu e moarta s-a culcat cu dan bursuc si nevasa cica ia rupt parul si nu mai vrea sa apara asa in ultimele piese ea avea peruca

| cypel a răspuns:

Care zice ca a murit .care zice ca traiestelaughing Hai mah cum sa te gandesti ca e moartalaughing Eu sunt din Vaslui nu pot sa spun ca o cunosc dar am vazut-o de multe ori in oras si nu s-a auzit nici un zvon ca ar fi muritlaughing cred ca acum cateva luni am vazut-o,, si cred ca ori e plecata din rom ori pe in tara pe undevatongue

| cypel a răspuns:

Nu e moarta laura vass tongue

| daniellaabd a răspuns:

Lolllaughing nu e moarta, e adevarat ca s-a culcat cu Dan Bursuc si i-a prins nevasta lui si a tuns-o sau i-a smuls parul nu stiu exactlaughing si ea se ascunde in Londra, mai exact prin London Bridge, eu sunt in Londra si am o prietena care are id-ul ei si ne-a povestit totul...nu vb abureli am vazut-o si la web ca nu credeam ca e ea. vb fff serios.NU E MOARTA!

| daniellaabd a răspuns:

Lollllaughing nu e moarta, e adevarat ca s-a culcat cu Dan Bursuc si i-a prins nevasta lui si a tuns-o sau i-a smuls parul nu stiu exactlaughing si ea se ascunde acum in Londra, mai exact prin London Bridge, am o prietena care are id-ul ei si am vorbit cu ea ne-a dat si webul ca altfel nu o credem vroiam sa se intalnim cu ea pentru ca si noi sunte in lonrda(eu si prietena mea) dar nu a acceptat ea fiindk ii era frica sa nu facem nimic public despre cum arata.

| alexuka a răspuns:

Chiar asta vroiam sa aflu si eu. Din cate am auzit este moarta dar eu nu cred.Se poate pentru ca nu prea am mai vazut-o pe la televizor. Daca este cineva care stie, va rog sa-mi ziceti.