anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Laura Vass e moarta? Daca da, cum a murit si unde e inmormantata?

Răspuns Câştigător
| MihaiA a răspuns:

Nu este moarta. Exista cateva zvonuri despre ea cum ca s-ar fi culcat cu Dan Bursuc si de aceea nu mai canta.

648 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura vass nu este moarata ia traeste

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura Vass nu e moarta...eu am cateva melodi cu ea acum scoase recent...nu mai vorbiti prostiiiiii:O:O

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura Vass nu e moarta si nici cheala incetaty cu zvonurile... a scos chiar si o mel noua.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu ca sa zic,,, nu e moarta se plimba si ea k tot omu prin alte tari departe de romania k so fii saturat de atatea... d l tv...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu k sa zik,,,nu e moarta se plimba si ea k tot omu prin alte tari departe de romania k so fii saturat de atatea .....d l tv...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu k sa zik,,,nu e moarta se plimba si ea k tot omu prin alte tari departe de romania k so fii saturat de atatea .....d l tv...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt Laura si nu sunt moarta lume.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e moarta...nu mai canta atata tot

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne sunt vara lauurei vass...si stiu mai multe decat toti despre ea...deci ea acum este la bucuresti in curand luna asta va veni la vaslui...mai multenu pot...cu toate ca laura are o surpriza pentru voi. dar nu pot sa spun nimicstraight face...va pup...papa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am auzit ca laura vass a murit pe patul de spital ptru ca era bolnava d cancer.este adevarat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu sunt moarta.cn mai spune e asta ca sunt moarta sa stiiti ca nu adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura vas nu e moarta pentru ca am id ei si tot timul vb cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da a murit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tot ce stiu e ca nu e moarta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A murit de cancer mi-a spus mie cineva ca au vazut-o la kanal d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e moarta. s-a culkt cu dan bursuc si sotia lui ia prins si a tuns-o la chelie pe ea ...si nu mai este in tara... din cauza aceasta nu mai canta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca Laura Vass a murit deoarece aparea in presa si la televizor.Cred ca este doar un zvon si daca e adevarat imi pare enorm de rau.Era o cantareata extraordinara de buna.Sunt un fan de al ei. Ii stiu toate melodiile.La revedere!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca este moarta
daca nu era moarta mai se auzea ceva despre ia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e moarta sunt doar zvonuri nu mai canta pentru ca a fost tunsa cheala de nevasta lui Dan Bursuc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne nebuni sunteti mai....cum dack sa fie moarta:)):)):)) ea revine in muzica intrati pe www.laurk-vass.piczo.com si o sa vedeti poze cu ea noi din studiou si nu mai vb asa aiurea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu prea cred ca a murit.ca daca eramoarta trebuie sa arate la tv dar nu sa zis nimic asa ca lasati minciunile si zvonurile astea ca fata cine stie pe unde isi face viata si voi va bateti capu aici.laughinghappylaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lauara vass.nu sunt moarta, sunt plecata din tara, atata tot.paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.va pup dulce

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma voi ati inebunit?laughing cum sa moara Laura Vass?laughing hai k ma faceti sa radlaughingLAURA VASS nu e moarta... o sa apara iar sa cante impreuna q copilul de aur:-P... mi-a dat si web fata j mi-a zis

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e moarta este doar minciuni ca e moarta s-a culcat cu cineve si nu mai vrea sa cante de rusine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e moarta oameni buni, fata a luat o pauza si este in anglia acuma....credetima

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e moarta... s-a mutat in alta tara parca in Austria

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu stiu sigur ca nu e morta pentur ca m-am uitat pe siteul lui dan bursuc si scrie acolo daca vrem ca laura vass sa se intoarca asa ca nu are cum sa fie morta deci zvonul ca sar fi culcat cu dan bursuc si ca sotia lui a aflat si ia interzis laurei sa mai cante sau sa mai apara la televizor si in ziare pare credibil dupa mine, voi ce credeti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta asa e sa sulcat cu Dan Bursuc... da nu are cum sa fie moarta tongue