anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Laura Vass e moarta? Daca da, cum a murit si unde e inmormantata?

Răspuns Câştigător
| MihaiA a răspuns:

Nu este moarta. Exista cateva zvonuri despre ea cum ca s-ar fi culcat cu Dan Bursuc si de aceea nu mai canta.

647 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura vas e moarta a murit intr-un accident de masina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A scos melodia noua"De ce taci"cine imi pate da ID ei va rog.As vrea sa se intoarca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pacat de ea era super draguta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu da am auzit ca a avut un accident de masina si a muritsadcryingsincer o sa-mi fie dor de ea ca avea o voce foarte frumoasa:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A facut accident de masina?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mey, Laura Vass nu este moarta... din cate am auzit eu cica s-ar fi culcat cu Dan Bursuc si a prinso sotia acestuia si a tunso la zero...acum nu stiu daca este adevarat sau nu dar eu sper sa nu fie adevarat si sa revina la cariera ei...chiar imi place cum canta...si chiar imi pare rau daca a murit dar eu nu cred... daca murea se auzea ceva in presa la tv ...sau in vasului la bunicii mei acolo...asa ca...nu stiu. daca stiti ceva despre ea spuneti'mi si mie pe: princess_brunetzic2000

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura vass a murit, a avut leucemie. iar sotia lui bursuc i-a prins pe ei in pat. a batut-o pe laura, iar cand a tras-o de par a descoperit ca purta peruca.era bolnava de leucemie.nimeni nu a stiut pn at.asa am auzit, dar nu sunt sigura.pn la urma a murit sau nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dk a murit dumnezeu sa o ierte, dk e vie sa fie sanatoasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit...doar zvonuri... ea are cancer...sadsad...sarak...sadcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e moarta mai dar nu stiu dc nu mai canta oricum e treaba ei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E inmormantata in pamant

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e adevarat! nu are cum sa fie moarta!tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred ca e moarta.Doar ca s-a culcat cu Dan Bursuc si ca a tunso nevastasa. Da de ce sa moara?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sau ca e arestat pentru trafic de droguri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau sa stiu si eu ceva de laura vass ca e fana mea va rog mult lasati-mi si mie un msg ce s-a intamplat cu ea uitati id meu ionutz_stelystul2009 va rog astept raspunsuri MULTUMESC MULT

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca e moarta, adica nu as vrea pentru ca imi placea tare mult cum canta cu sorin si mi-as dori f mult daca si-ar incepe iar cariera...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A murit innecata stiu eu sigur

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred ca muri ca laura vass am vazut-o eu an vazlui acum vreo dau zile si sa nu credeti nimic de ce se aude de laura vasssss ea nu e moarta asrea as doar minciuni zau si o mai zau si azi la povestir adevarate ca arfi furat droguri din america cine crede astea asi nebuni pe bune sa moara coppppiiiii me de e moarta ce e cu voi ati anebunit cum sa fe moarta doar murit a disparut di luma manelelor si asa ca terminateo nebunilor ce spuneti ca laura gaura e moarta nu e moarta gata ca mam anervat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate nu e moarta.Am mai auzi niste zvonuri ca ar fi arestata in alta tara pentru trafincati de droguri dar eu nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Super

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca a murit am auzit ca e la puscarie a arestat. o ca a prinso ca droguri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce tot vorbiti asa despre laura vass ori cum ca ea nu va mai fi in istoria manelelor este o artista frumoasa si cum canta nici nu mai am cuvinte are o voce de aur pup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A murit copilu de aur?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa auzit ca este la inchisoare pentru trafic de droguri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred doamne sa nu fi murit plz rugati-va

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da este moarta de un an, a avut un accident cand a venit de la mare cand a scos melodia cine e inima mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stiti ca sun mare damirator de manele(call meu)numi plc deloc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura vass nu e moarta, s-a lansat un zvon ca ea s-a culcat cu Dan Bursuc si de accea nu mai canta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abis, daca e moarta sau nu ce?!
oricum nu insemna nimic. yawn

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca a murit nu are cum oricum aparea la televizor...