Nu este moarta. Exista cateva zvonuri despre ea cum ca s-ar fi culcat cu Dan Bursuc si de aceea nu mai canta.
Mey, Laura Vass nu este moarta... din cate am auzit eu cica s-ar fi culcat cu Dan Bursuc si a prinso sotia acestuia si a tunso la zero...acum nu stiu daca este adevarat sau nu dar eu sper sa nu fie adevarat si sa revina la cariera ei...chiar imi place cum canta...si chiar imi pare rau daca a murit dar eu nu cred... daca murea se auzea ceva in presa la tv ...sau in vasului la bunicii mei acolo...asa ca...nu stiu. daca stiti ceva despre ea spuneti'mi si mie pe: princess_brunetzic2000
Eu nu cred ca muri ca laura vass am vazut-o eu an vazlui acum vreo dau zile si sa nu credeti nimic de ce se aude de laura vasssss ea nu e moarta asrea as doar minciuni zau si o mai zau si azi la povestir adevarate ca arfi furat droguri din america cine crede astea asi nebuni pe bune sa moara coppppiiiii me de e moarta ce e cu voi ati anebunit cum sa fe moarta doar murit a disparut di luma manelelor si asa ca terminateo nebunilor ce spuneti ca laura gaura e moarta nu e moarta gata ca mam anervat
DaciaRomania întreabă: