anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Legat de machiaj... ce culoare pot folosi daca am ochii albastri ...eu folosesc nuantze de roz big grin

Răspuns Câştigător
| pam_pam a răspuns:

De obicei, la ochii albastrii, -conteaza culoarea predominanta- in machiaj se folosesc culorile complementare. La albastru, culoarea opusa e oranj. Dar e o culoare destul de pretentioasa, si trebuia sa ia grija cum o folosesti. In schimb, auriul sau galbenul acela citric arata superb pe o pereche de ochisori albastrii. Chiar si un maro sidefat, cu o tenta spre oranj arata bine. Citeste aici--> http://www.tpu.ro/......te-mi-sar/ pentru mai multe detalii.

17 răspunsuri:
| Gabry a răspuns:

Si eu am ochi albastri, si folosesc: albastru, roz si violet.

| crisS a răspuns:

Dap, merg si nuantele astea dar si cele de gri happy

| cutie a răspuns:

Verdehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"cappucino" e preferata(am ochi verzi), dar si la albastri merge happy un fel de maro foarte inchis, spre negru.Super efect, cu niste gene xxl sa vezi cate inimi o sa frangi big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@cutie eu stiam ca verdele nu merge cu ochii albastri straight face
by zui

| Jonsdottir a răspuns:

Verde sau turcoazwinking

By Dy
Xo~Xo

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

La ochii albastri se potrivesc culorile deschise cum ar fi roz, mov deschis, alb, griwinking

| albastrel a răspuns:

Albastri ii am si eu...si folosesc roz, mov. verde, albastru, si galben, alb, dar si un albastru mai inchis...de obicei ma machiez in 2 culori...si foarte rar folosesc creionul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe mine nuantele de roz ma fac sa arat plansa. Un stilist mi-a recomandat mov pentru a nu parea obosita.In rest:bleu, albastru marin, gri, nuantele de auriu, maro si crem si argintiu!

| dulcika a răspuns:

Eu cred ca ti-ar sta bine cu movhappy

| vykkusor a răspuns:

Eu am facut cursuri de cosmetologie si ti-as putea spune ca cel mai bine ti s-ar potrivi culorile roz, auriu, alb, albastriu, dar ai putea sa incerci si gri sau negru.

| byancy a răspuns:

Nu folosii albastru pentru ochi albastrii...foloseste verde, nuantele de verde, maro ...tot cu nuante.roz, ...am ochi albastri si stiu ce spun, pentru un efect dramatic foloseste un eyeliner( nu tus), maro sau negru, gene negre, neaparat, si sprancenele maro inchis...banuiesc ca esti blonda sau o culoare saten inchis...maxim...chiar daca esti vopsita inchis, ex bruneta, la sprancene maro inchis- asta la cosmeticiana, nu incerca acasa...hai te pop si sa fii frumoasa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca un albastru deschis ar fi potrivit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai ochii de un albastru pur care nu isi schimba deloc nuanta, fereste-te de nuante de verde si de nuante prea puternice de albastru. Pot acoperi culoarea naturala a ochilor.
Deasta ziceam ca nu pot folosi verde straight face
by zui

| opriskati a răspuns:

Poţi folosi ce culori crezi că-ţi vin ţie bine! Dacă eşti şi blondă cred că e OK rozul. Poţi merge şi pe violet. Dacă eşti mai şatenă sau brunetă, eu aş merge pe verde. O să pară ochii foarte albaştri.

| eek a răspuns:

Eu folosesc foarte mult nuante foarte apropiate de portocaliu.(maro, crem, galben) in general mult maro.cu tente de portocaliu si un creion contur maro inchis pe pleoapa superioara si gatabig grin si ca sa se potriveasca.si un gloss de culoarea piersiciibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu folosesc foatre mult negru si maro inchis(nu sunt emo)deoarece imi ies ochi foatre mult in evidenta.si sa mai fii si bruneta...super