| kikinatoru a întrebat:

Lume Lume! Help! Am parul foarte moale si destul de rar.In general il port mai lungut.De aceea apreciez foarte mult cum imi sta, si in principal frizerui.Toata copilaria mi a fost marcata de frizerul de cartier care imediat dupa sugestia mea:"un pic din varfuri va rog", taia firul la jumatate si in rest baga masina de tuns, drept rezultat eram tocmai bun de mers in armata.In urma cu jumatate de an mi a fost sugerat un salon unde lucra un frizer\hairstylist oarecum tanar dar cu destula indeletnicire incat sa mi tunda mereu parul exact cum vroiam, respectant desigur sfatul"un pic din varfuri ". Desi mi l lasa oarecum lungut (20 cm), parca avea o forma. Datorita crizei, acum o luna, tanarul si a dat demisia, fiind ne negasit.
Acum vine si intrebarea.Stiti un salon unde as putea gasi un hairstilist de genul? unde sa ma pot tunde lunar si mereu sa ma tunda la fel? care sa stie sa isi dea cu parerea in legatura cu parul meu? pe scurt, sa stie ce se mai poarta in materie e frizuri.Pretul nu conteaza asa mult, as da mai oricat pe felul cum arat, si totusi, nu mi permit sa ma tund pe Dorobanti

2 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Tare, dar daca ne'ai spune si un oras...thinking

Răspuns utilizator avertizat