Bună.
Trebuie să consulte un cosmetician foarte bun pentru un tratament de eliminare a punctelor negre, apoi trebuie să facă un tratament de întreținere.
Să folosească măști și creme care ajută la închiderea porilor, să evite să pună mâinile murdare pe față.
Succes la un ten fără puncte negre.
Pa, pa.
Buna, inhalatie cu ceai de musetel si apoi o mascuta de ou cu gris, se frectioneaza tenul foarte bine cu ea si apoi se lasa sa actioneze 10 min, apoi se spala.
Eu folosesc lotiune tonica de la cean&clear si imi place dar nu rezolva definitiv, daca reuseste ea sa ne zica si noua cum papa
Pai intai sa ai o cosmeticiana buna si cu rabdare, apoi sao puna la aburi, pentru inmuiat si deschis porii, si apoi executati sistematic! Dupa, vizita la internist si nutritionist, + deramto!
Iti recomand o solutie foarte buna,se gaseste cam greu dar cred ca o vei gasi si tu...Se numeste Zineryt...Cand am caumparat-o eu,acum o luna a fost 40 de lei...Acum cred ca este mai scumpa....Te asigur ca iti vor trece!
Iti recomand o solutie foarte buna, se gaseste cam greu dar cred ca o vei gasi si tu...Se numeste Zineryt...Cand am caumparat-o eu, acum o luna a fost 40 de lei...Acum cred ca este mai scumpa... Te asigur ca iti vor trece!
Seara inainte de culcare pe fata spalta, se freaca locul cu pricina cu degetul inmuiat in ulei de ricin. Nu trebuie neglijat tratamentul efectuat in fiecare seara. Dupa un timp nici nu va baga de seama ca fata este curata.
C2r7i4s7s7 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Adlianuka întreabă: