Asta e doar un mit total falst! vopseaua nu prinde mai bine pe par murdar! doar decolorarea se face pe un par murdar! vopseaua nu va prinde pe un par murdar,gras,uleios,sau prinde dar se duce la cateva spalari! de accea, nu e bine nici sa te vopsesti cand esti la menstruatie pentru ca, corpul emana mai mult sebum, si parul se ingrasa! daca nu stii, dc induci lumea in eroare? no offence
Vopseaua nu va prinde pe un par gras de la ulei, spala-te cu sampon dar nu folosi balsam, si te poti vopsi fara probleme
Nu,nu si iar nu.
Te speli cu apa, il usuci bine si dupa aceea te vopsesti.Ai luat lucrurile complet invers, mai intai trebuia sa te vopsesti si apoi sa iti faci tratamentul cu ulei de masline.
Inca un lucru: vopseaua prinde mai bine pe parul murdar, USCAT, asa ca ar fi de preferat sa mai astepti o zi, doua pana se ingrasa.
Nu induc lumea in eroare,am vorbit din experienta propie,mie vopseaua imi prinde mult mai bine pe parul murdar, nu proaspat spalat, pentru ca sta altfel in par, se incalceste datorita "murdariei", in niciun caz nu se duce dupa cateva spalari cum spui tu, probabil folosesti ceva ieftin, de duzina sau un nuantator in caz ca ti s-a intamplat asa ceva.
Nu stii cu cine stai de vorba fetito, poate tu folosesti porcarii de duzina, se vede ca nu stii nimic despre par, eu sunt coafeza de 6 ani de zile si am studiat cu cei mai buni stilisti din china, israel, Anglia si Romania, am 7 diplome si cred ca sunt in masura sa vorbesc, am vopsit mii de tipuri de par, tu te vopsesti acasa si sincer..nu stiu de ce imi pierd timpul cu tine
Ai diplomele alea degeaba, SE APLICA PE PARUL MURDAR CA SA NU ITI IRITE ASA RAU PIELEA CAPULUI, ingamfata pamantului care esti.Nici macar nu esti pe subiect, fata.Era vorba pur si simplu de par murdar si par curat, daca tie ti-au trebuit 7 diplome pentru a-ti da seama de diferente inseamna ca proasta e un cuvant prea bland.Hai m-ai pupat, du-te la salon si nu mai freca menta pe aici
Asta e doar un mit total falst! vopseaua nu prinde mai bine pe par murdar! doar decolorarea se face pe un par murdar! vopseaua nu va prinde pe un par murdar,gras,uleios,sau prinde dar se duce la cateva spalari! de accea, nu e bine nici sa te vopsesti cand esti la menstruatie pentru ca, corpul emana mai mult sebum, si parul se ingrasa! daca nu stii, dc induci lumea in eroare? no offence