| jolie a întrebat:

M-am decolorat asta seara eram neagra si bineinteles la radacina mi-a iesit blond dar in rest portocaliu voi ce spuneti daca imi mai bag maine inca o data o sa-mi iasa? stiu ca nu e bine asa repede dar pana luni trebuie sa-l fac dar ma refer la culoare daca iese din portocaliu blond

9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu ai de ales, asa ca trebuie sa cauti o vopsea care sa uniformizeze culoarea.Iti recomand Garnier cu ulei de masline, care ajuta parul si-l face culoare uniforma. Poate ar trebui sa alegi o nuanta de blond mai inchis, ca sa poata fi facut si din porocaliu.Sa inteleg ca esti vopsita negru si la radacina era crescut parul tau natural, ca altfel nu vad cum sa iasa ce ai zis tu!

| Brigitta a răspuns:

Vai, trebuie sa rezolvi problema repede, nu poti sa apari in public luni cu morcoviul ala in cap.
In primul rand pune-ti ulei de masline pe lungimea parului; pune cateva picaturi in palma si intinde-l doar pe lungimea parului. Asta ca sa-ti protejezi parul.
Apoi ai doua variante:
1. ori te mai decolorezi o data in seara asta doar pe lungimea parului dat cu ulei, dar pui praf decolorant mai putin si lotiune oxidanta mai multa. Apoi seara dupa ce te-ai decolorat mai pui ulei de masline ori de ricin si maine te faci cu un blond inchis/ blond mediu/ blond cenusiu (cenusiul scoate culoarea portocalie din par). Dar cu pasii astia o sa-ti cam deteriorezi parul. Si neaparat sa folosesti balsam si masca!
2. ori iti iei o vopsea in nuante de saten deschis si mai intai te faci pe radacini si apoi pe lungimea parului.

| loricel a răspuns:

Asteapta putin, apoi du`te la un salon si lasa`te pe mana profesionistilor

| Vizitiul a răspuns:

Curcubeul o sa fie nulitate pe langa culorile ce le posezi tu in cap. De la o vreme o sa-ti cada parul!

| (¯`·._)(rojin_roj) (¯`·._) a răspuns:

chiar daca mai dai o data nu o sa iti iasa, asa am patit si eu mi-a iesit culoarea morcovului (portocaliu)si am mai dat inca o decolorare imediat si mi-am ars parul eu am un fir forte gros dar se pare ca nu rezista imediat la o a doua decolorare, sfatul meu nu il mai decolora dati o alta vopsea(fara amoniac) dar nu il mai decolora o sa iti arzi parul.

| MidnightLady a răspuns:

Nu o sa-ti iasa nici maine, nici poimaine... eventual o sa ramai fara par. Pentru a trece de la negru la blond e nevoie de timp, cel putin o luna, nu se poate de pe o zi pe alta. Sfatul meu este sa-ti iei un sampon nuantator, un blond mai inchis, pentru a scapa de portocaliu pana luni.

nony
| nony a răspuns:

Mai bine nu te faci si-l lasi asa. O sa-ti trebuiasca luni bune sa se regenereze din cauza arsurii.
Macar o saptamana sa-l lasi si bine ar fi ca data viitoare sa ti-l faci la un salon. E mai sigur happy

| unicka a răspuns:

La fel am facut si eu si l-am distrus din neagra am vrut sa ma fac roscata si bineateles trebuia decolorat, a iesit ca naiba si mi-am distrus si parul deci eu zic sa nu te mai decolorezi

| alexandra_8004 a răspuns:

Stai linistita vreo 10 zile si apoi vopseste-te.asta daca vrei sa-ti iasa culoare daca nu faci ce vrei daca nu mai ai rabdare si ai sa vezi cum se duc banii pe vopsea ca nu-ti iese cum trebuie.si ai sa mai cumperi una ai sa mai cumperi una.plus ca decolorarea e cel mai tampit lucru mai ales cand il faci singura acasa