Dacă ai sângerat, dezinfectează cu puţină apă oxigenată. Nu e o alegerea prea inspirată crema, dragă @Lorenik.
Da, dezinfecteaza zona si nu te mai epila cu aparatul. Evita sa te dai cu deodorant Spray cateva zile pentru ca te poti irita mai rau.Foloseste Roll-on sau deodorant gel.
s-a intamplat multora si n-au patit nimic, deci nimic de care sa te ingrijorezi
Eu cand ma epilez indiferent unde, dau cu lotiune dupa ras si apoi cu tetraciclina unguent.Cred ca si in cazul tau ar fi ok sa faci la fel.Rau nu-ti poate face.
Pfoai ce m-am speriat si eu prima oara am zis ce mai Sida, hepatita... LOL [si totusi este nou]...Cu timpul pielea se obisnuieste.In scurt timp n-o sa-ti mai dea nici sangele.Cu toate ca a sangerat putin locul respectiv, eu am folosit si sapunul, si deodorantul.sti, te pisca, ustura un pic, dar dupa...nu mai ai niciun stres
Absolut niciunul daca pastrezi o igiena corespunzatoare... da un pic cu un pic de dezinfectant (ex. betadina)
Poi nu mai face asa ceva nici o data ...sau dac ti se mai intampola ...lasa rana sa se usuce ...nu ai umbla la rana pana nu se regenereaza pielea ...si poti da cu apa ...dor sa fie putin fiarta ca sa o dezinfectezi putin ...succes...
nu-i ninik grav, si eu ma epilez sub brat. la inceput faceam alergie. dar acum pielea deja s_a obisnuit. E Ok
Lorenyk si eu folosec tot epilatorul la subrat si m`am km obisnuit.Adevaru e ca doare... Dar dezinfecteaza dupa cu putin alcool sanitar si apoi q o crema hidratanta.eu asa fac si sa stii ca functioneaza(de preferabil crema de galbenelle e ft buna si eficienta)
succes:*
Si eu ma epilez ca epilatorul la subrat, sh doar prima data a dat putin sange.D a 2-a oara, nici durere mare nu este...acum nu mai am nik...nici macar nu s irita locul
ma bucur ca suport...ca deja nu mai suportam lama sau crema
Alex2126 întreabă: