| mary4567 a întrebat:

M-am gandit ca la nunta surorii mele (la care voi fi domnisoara de onoare) sa ii zic coafezei sa imi indrepte parul si sa imi prinda bretonul pe spate intr-o parte cu o floricica roz din dantela [tinand cont ca rochita e roz cu floricele ). Ce ziceti? ar fi o idee buna? fundita.

7 răspunsuri:
| MirunaMira9 a răspuns:

Hello! Eu zic ca ideea ta este buna insa putin cam simpla! Ti-ai putea face niste bucle si sa iti pui o floare roz sau un coc dar nu babesc ci mai modern si sa iti pui o floricica insa ideea ta s-ar potrvi si ea! Succes! Fundaaa?

| MinniePearl a răspuns:

Ar fi o idee, dar eu as prefera sa iti faci si cateva suvite cam asa: http://www.youtube.com/......Hairstyles cate una in stanga si in dreapta si vei fi foarte cutee

| Lynna a răspuns:

De obicei la nunti nu se poarta parul drept. Deci poate ar trebui sa-i zici coafezei sa-ti onduleze parul mai mult decat il ai deja. Sau poti sa-i ceri sfatul coafezei. Oricum a fost doar un sfat daca vrei poti sa ma iei in seama sau nu. Aaa si distractie placuta.

| Annd a răspuns:

Da este.
Dar eu mereu am fost pentru un coc simplu, si un machiaj pe nuante de maro.
Acum depinde si de parul tau.
Bafta!

| AlenaVictoriaMaria a răspuns:

Eu as zice sa-ti faci un coc si in mijlocul cocului sa-ti puna floarea dar e buna si ideea ta.

| patriciabianca39 a răspuns:

Buna mary4567!
Eu zic ca ar fi o idee chiar foarte buna si sunt sigura ca vei arata minunat!

| Ionela_9279 a răspuns:

Salut Mary4567!
Eu cred ca e o idee foarte buna! Ai putea sa iti faci parul in scarita pentru ca e foarte super, iti zic eu (asta desigur daca vrei tu). happy
Succes!