| cristina93 a întrebat:

M-am gandit sa imi fac tatuaj, la 18 ani, adica la vara :-?
De fapt, nu ar fi un singur tatuaj :-? dar eu cand spun tatuaj, nu ma refer la acele tatuaje.mari, cu desene.tribaluri. ma refer la ceva micut, dragut si sa nu se vada.
1. La incheieturile mainilor, la mana stanga semnul de la infinit si la mana dreapta o inimioara http://www.google.ro/......tp?/imgres r:6, s:0&tx=103&ty=73 cam asa, dar la incheieturi, cum v-am spus, si mai mici, cam 1 cm iar inimiora nu rosie, umpluta cu negru
2. Sa scriu " All you need is love ♥♥♥" la picior jos http://www.google.ro/......tp?/imgres 5280&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=485&oei=s-zoTIPAFo3vsgag6KG jCw&esq=30&page=12&ndsp=12&ved=1t:429, r:4, s:181&tx=136&ty=88&biw=1024&bih=598 doar ca in partea cealalta, spre interior
3. "No Limit with No Regrets" sub san, m-am gandit initial doar La No Regrets, dar am vrut si No Limit, asa ca le-am unit asa :D No Limit with No Regrets, vroiam la mana ca o bratara, dar vreau sa nu fie chiar vizibil
4. LOVE la ureche, cum si-a facut miley cyrus, doar ca sa fie scris asa: L in loc de O sa fie semnul de la pace, in loc de V sa fie o inimioara si E

Cam l-a astea m-am gandit, stiu par multe, deja 4;)), dar avand in vedere ca sunt mici si nu sunt la vedere.
Stiu replicile de genul "Mai tarziu vei regreta bla bla" E posibil, insa, as regreta daca ar fi intr-o zona vizibila, mare, si daca ar fi un desen colorat gen http://www.google.ro/......tp?/imgres 1100&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=286&oei=i-7oTLqOOIOztAbsrtG gCw&esq=3&page=3&ndsp=15&ved=1t:429, r:11, s:32&tx=63&ty=44&biw=1024&bih=598 mi se par oribile.
Cred ca am sa mi le fac, pe parcurs, la 18 ani am sa imi fac sigur primul, permanent, cele cu "No Limit with No Regrets" si "All you need is Love ♥♥♥" m-am gandit sa le fac mai intai semipermanente si daca nu imi vor mai placea de la o anumita varsta. vor disparea, iar cel cu LOVE mi-l voi face sigur si pe acela permanent, ori o data cu primul ori dupa putin timp.

Voi ce parere aveti despre tatuaje? Aveti tatuaje? Cum vi se par cele pe care vreau eu sa mi le fac?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ti le faci si dupa o vreme incep sa arate din ce in ce mai rau pana ajungi baba atunci vor fi naspa.

| Georgiana98 a răspuns:

Nu uita tatuajele sunt cancerigene.Gandeste mult inainte sa iti faci un tatuaj pentru ca il vei avea toata viata.Si sunt sigura ca atunci cand vei avea 40 de ani si ve-i fi o doamna nu iti va placea asa de mult.

| Crs a răspuns:

Nu am nici un tatuaj pana acum, dar im curand sigur imi voi face si eu ceva mic si finut love struck imi plac foarte mult

| lunarwolf a răspuns:

Mi se par okay.
Sunt cam multe.
Ai putea alege vreo 2.
Asa e, pe la 40 de ani, chiar daca nu se vad, cand vei fi o doamna, poate n-au sa ti se mai para asa... faine.
Eu vreau sa-mi fac niste tatuaje, tot asa, in locuri ascunse, finute. happy
Nu-s rele. Dar, la urma urmei.n-ai nimic de pierdut. Daca nu ti le faci, o sa regreti mai apoi. Eu zic ca ar trebui sa experimentezi.thinking So go on and have fun! happy