Hm, lumea şi-a format o părere proastă despre solar, dar lucrurile sunt mult mai nuanţate. Da, solarul poate fi dăunător, dacă abuzezi de el (dacă nu foloseşti protecţie, stai foarte mult timp, nu foloseşti creme de după), dar să nu creadă cineva că soarele natural e foarte diferit. De fapt, nu e deloc diferit, soarele e chiar mai periculos, pentru că radiaţia UV trimisă de soare este variabilă, în timp ce, solarul o emană în mod constant. Eu îţi recomand aşa: să mergi la solar, dar să-ţi dai cu o cremă cu factor de protecţie (min. 10 dacă ai tenul foarte alb, nu eşti deloc bronzată), să-ţi protejezi bine ochii şi eventual părul, să nu stai mult din primele dăţi, şi să aplici o cremă calmantă, hidratantă (aloe vera rules, dar să fie pe bune) după ce ieşi din cabina de solar. În mod normal, dacă foloseşti solarul "ca la carte", nu rişti nimic în plus faţă de ceea ce rişti atunci când te expui la soare, ba chiar rişti mai puţin cu solarul. Din punct de vedere estetic, solarul în exces arată rău, deci mergi doar pe o uşoară colorare, nu o prăjire totală Succes!
Mai bine nu te du, iata indicatia mea, cu acelasi succes poti sa te prajesti intr-un cuptor cu microunde mare, asteapta plaja ceau
Nu am fost la solar si nici nu voi merge niciodata.Se poate face cancer de piele daca mergi la solar.Si cand mergi sa faci plaja trebuie sa folosesti o lotiune de plaja cu factor de protectie mare si sa nu stai la soare cand soarele este puternic.Ideal ar fi vara sa porti palarie sau sapca ziua chiar daca este innorat afara. Exista si bronzarea organica(naturala)sau lotiuni autobronzate(nu sunt naturale toate).
Am vazut acum cateva seri la TV un reportaj despre statul la soare sau la solar.Nu se indica deloc sa mergi la solar, daca tii la sanatatea ta, te va afecta pe parcurs. Daca vrei sa te bronzezi, mai bine stai cate 30 de minute la soare, dar nu la ora 12.00, dupa-amiaza.Asta este parerea mea.:*
Sincer am o parere foarte proasta despre solar.In general despre tot ce nu e natural.Dar poate sunt eu de moda veche si demodat, pentru ca acum e la moda tot ce nu e natural. Ti-as sugera sa mai astepti pana poti iesi la soare.Atunci te vei putea mandri cu bronzul tau natural.