| overdose90 a întrebat:

M-am hotarat! ma voi epila cu ceara la axila! am cumparat ceara, am incercat pe o portiune mica(la axila), dar ma cam doare. mi-e teama sa incep efectiv sa ma epilez.plus ca parca nu prea imi vine sa trag tare de banda de ceara, cand stiu ca ma va durea... as vrea niste sfaturi, de la cele care folosesc ceara la axila! multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| rosto a răspuns:

E atat de simplu, cum nici nu iti imaginezi. trage puternic aer in piept, si trage cat poti de repede, crede-ma ca daca tragi incet te va durea mai rau. sau daca ai, roaga pe cineva sa traga de banda sau de ceara. incearca sa nu pui pe portiuni mici, pune pe tot parul, ca oricum nu e mult, sa tragi totul din prima si sa scapi. daca pui pe portiuni, e posibil ca pe zonele pe care le-ai epilat deja, sa mai gresesti si sa mai pui ceara din nou sa te iriti (mai ales daca ceara e calda). si gandeste-te ca ai trecut tu prin clipe mai grele decat asta, ai putin curaj happy

5 răspunsuri:
| RoxAnana a răspuns:

Doar trage si apoi dati cu o creme hidratanta ce e greu?

| Biscotte a răspuns:

Daca iti e frica sa tragi u, te'as sfatui sa o rogi pe mama ta sau o prietena sa te ajute. Eu asa am facut pana sa ma obijuiesc cu durerea. Plus de asta gandeste'te ca nu te va durea sau fa-ti si o alta ocupatie de care tu sa fii atrasa si ajutoarea ta sa traga de bandawinking

funda?batting eyelashes

| deea_1980 a răspuns:

Pune pe altcineva sa traga.Pe mine ma epileaza mama la axila ca eu nu as putea.

| Sherllyn a răspuns:

E normal sa te doara, mai ales daca te faci pentru prima data. E de preferat sa tragi cat mai repede deoarece durerea va fi mai mica si mai de scurta durata.Suferi si tu putinhee hee dar o sa fi satisfacuta de rezultat. E mult mai bine sa te epilezi cu ceara decat cu lama, crema sau alte prostii
Putin curaj! :*

| Theola a răspuns:

Mai bine incearca crema depilatoare veet, caci nu doare!