| Mihaela2023 a întrebat:

M-am îngrașat enorm de mult si când mă uit in oglindă ma vad urâtă. Am intrat in depresie si mă urăsc singură.
Credeți ca grăsimea te face să devii urat? Dacă aș slabi aș arata altfel? Sau arat așa pentru ca am trecut de 25 de ani? Am devenit exagerat de urata

15 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Stiai ca, idealul de femei in istorie si in majoritatea lumii a fost si este cele molete (usor grase)?
"Ideala" femeii subtiri s-a nascut in Franta, dupa revolutia din 1789 (din cauza foametei! ), pentru a sprijini si increderea femeilor slabite. Aceasta "moda" s-a raspandit in Europa occidentala dupa cele doua razboaie mondiale, din acelasi motiv, dupa care agentiile de moda au facut chiar exces.

| JustDeedee a răspuns:

Orice om e frumos în felul lui. Cel mai mult contează sufletul omului deoarece aspectul fizic e trecător. Cine te iubește cu adevărat, nu te iubește neapărat pentru fizic, dar asta e deja cu totul o altă poveste.

Spuneai că nu te simți bine în corpul tău deoarece simți că te-ai îngrășat. Atunci hai să schimbăm ceva. Încearcă să mănânci mai sănătos și organizat timp de 2 săptămâni. Încearcă să faci mișcare măcar 30 de minute pe zi și dacă nu ești adepta workout-urilor sau mersului la sală, încearcă să te plimbi. O să te simți mai ușoară încet, încet și probabil asta te și frământă. Te simți grea, balonată.

Vârsta nu are nicio legătură cu aspectul fizic. Sunt oameni care arată foarte bine și la 80 de ani deoarece se întrețin, dar probabil au și gene bune.

Frumos e omul care se simte bine în pielea lui.

| RAY a răspuns:

Acum 2 ore | sierra1 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):
Voiai s-o mințim frumos?

Desigur ca da, toată societatea umana este bazata pe minciuni, nu trebuie sa slăbești trebuie sa te accepți ca ești miss Word, nu trebuie sa te speli ca nu iți pasa ție ce spun uni si uite așa te complaci in minciuni, iar noi suntem masinari mincinoase, motivația asta e o minciuna atât, de asta doar 1% si fac ceva

| sierra1 a răspuns:

"Credeți ca grăsimea te face să devii urat? Am devenit exagerat de urata"

cu toate riscurile rostirii adevărului: unul/una urât/ă rămâne așa chiar dacă are sau n-are grăsime mai mult sau mai puțin, in exces

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru sierra1):

Ai motivat-o de toți banii rolling on the floor))

| sierra1 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Voiai s-o mințim frumos?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depinde de gusturi, unora le plac femeile cu șunci.

| Drimmero a răspuns:

Da jos si dupa vezi cum iti sta. Grasimea in exces urateste corpul unui om, incepand de la o fata grasa, gusa pana la burta colosala, maini si picioare imense culminand si cu probleme de sanatate destul de serioase care pun piedica activitatilor de zi cu zi iar pofta de viata scade considerabil. In loc sa intri in depresie ar fi mai bine sa faci sport, sa mananci mai putin si usor-usor rezultatele vor aparea. Va fi benefic pentru tine atat pentru sanatate cat si pentru aspectul fizic, nu o faci pentru altii.

| Frank51 a răspuns:

Da, grăsimea poate face un om să arate mai rău decât atunci când este normal sau slab.

| RobertMoon a răspuns:

Grasimea arata un om mai urat, sunt atatea poze pe net before si after cu persoane care au slabit si da, aratau toate mult mai bine dupa ce au slabit, iar in plus prin slabit elimini potentialele probleme de sanatate pe viitor, ma refer la cele pe care ti le poate provoca grasimea.

| dinaprilie a răspuns:

Suntem niste animale.e normal sa iti placa ce vezi..ca gica nubte placa asa cum esti si ca te place vasile sau poate lenuta.we dnt know..ps: noi nu f stafii in 2021.

| Vântulalb a răspuns:

Din ce vad in jurul meu, stiu ca niste kg in plus imbatranesc. Slabind, vei arata mai tanara. Nu conteaza cei 25 de ani. Mai tanara decat varsta ta vei arata si dupa 50 daca esti subtirica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Știi când o să fi frumoasă? Când o să înveți să te iubești pe tine însăți! Să te preocupe persoana ta, cum te îmbraci, ce mănânci, cum îți îngrijești părul și ce te pasionează, poate manichiura, pedichiura, accesorii, etc. Învață sa te iubești și acționează! Nu te uita la timp, nici la bani, iubește-te! Plus, la vârsta ta, lipsa sexului afectează. Ai grijă te tine, drăguțo! Pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai problema cu glanda tiroida, suferi de hipotiroidism, hipotiroidie și nu e vina ta. Da, te face sa pari mai bătrână, și automat scade stima de sine; ar trebui sa te apuci de sport, alergat, deficit caloric, contează sa ai caracter, sa fi omenos, cu cei 7 ani de acasă. Nu ești urata, depresia te face sa percepi eronat aceasta părere, am văzut multe fete grăsuțe care erau drăguțe, încearcă sa ai mai multa încredere în tine, nu e capăt de tara, poți sa slăbești oricând, dacă aveai o boala necruțătoare atunci era cu totul altceva; asa,, oricând poți sa slăbești,,, contează sa mergi cu capul sus pe strada, sa nu te autodemoralizezi, nu te lua după autista de Sierra, asta numai pe TPU sta toată ziua pensionara, are pensie de handicap, e retardata.
Nu lua părerile negative în seama a nimănui, îți lipsește motivația și încrederea în sine!
Da, grăsimea te face sa arăți mai nașpa în "ochii" societății, și chiar în propria viziune, stai liniștită ca poți slabi, important e ca ești sănătoasă. Numai bine!

| troleibuz a răspuns:

De ce sa te urăști când poți să faci sport și să mănânci mai sănătos? O sa vina acum multi să îți spună sa te iubești așa cum ești că toate probleme o sa îți dispară. Adevărul e că a te iubi pe tine înseamnă a avea grija de tine din toate punctele de vedere. Grăsimea îmbătrânește și urâțește pentru că e in plus. E ca si cum ai avea un c0i in frunte. E inutila și nesanatoasa. Am fost și eu obez.