Dezinfectezi cu apa si sapun...in orice loc, in flora spontana, gasesti frunze de patlagina sau rostopasca... le speli, le strangi in mana ca sa se inmoaie... le aplici pe rana... legi cu o fasa elastica sau normala, nu ai, o batista si te vei vindeca sigur...schimba frunzele din cand in cand...sanatate multa!
Lasa-ti rana asa. Nu-i rupe aceea zgaiba formata. Stiu ca si eu cand eram mica, imi juleam genunchii-acum nu mai niciun semn, cu roate ca... mi-as dori
dupa ce ai curatat julitura cu apa oxigenata foloseste crema pentru bebelasi cu zinc fara a bandaja julitura.
zincul reface cel mai repede tzesutul
Miere de albine pe rana...grabeste vindecarea si ajuta la o refacere cat se poate de estetica...
Hmm nu stiu sigur.stiu doar ca in copilaria mea eram mereu cu genuchii juliti pentru ca obisnuiam sa stau mai mult cu baietii decat cu fetele si nu am ramas cu nici-o urma. Am renuntat insa cand am mai crescut sa stau cu baietii si am inceput sa stau cu fetele dar nu se compara cu distractia pe care o aveam cu ei
Eu pentru a scapa de cicatrici folosesc un soflaser. este bun, acest aparat cu laser este benefic pentru combatarea impuritatilor, herpesului, a cicatricelor etc. ti-l recomand si tie, se gaseste la un magazin online de tehnica medicala, eu l-am comandat online. nu stiu daca il gasesti prin magazine sau farmacii. aici e: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Softlaser-SL30
Cristian_Funeriu_1999 întreabă: