anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am julit rau de tot la genunchi. Ce pot face ca sa nu lase o urma inestetica dupa ce se vindeca?

11 răspunsuri:
| Brigitta a răspuns:

Bepantenhappy

| elena a răspuns:

Dezinfectezi cu apa si sapun...in orice loc, in flora spontana, gasesti frunze de patlagina sau rostopasca... le speli, le strangi in mana ca sa se inmoaie... le aplici pe rana... legi cu o fasa elastica sau normala, nu ai, o batista si te vei vindeca sigur...schimba frunzele din cand in cand...sanatate multa!

cami
| cami a răspuns:

Lasa-ti rana asa. Nu-i rupe aceea zgaiba formata. Stiu ca si eu cand eram mica, imi juleam genunchii-acum nu mai niciun semn, cu roate ca... mi-as dori happy

| mami a răspuns:

dupa ce ai curatat julitura cu apa oxigenata foloseste crema pentru bebelasi cu zinc fara a bandaja julitura.
zincul reface cel mai repede tzesutul

| unbaiat a răspuns:

Miere de albine pe rana...grabeste vindecarea si ajuta la o refacere cat se poate de estetica...

| kuzican a răspuns:

Hmm nu stiu sigur.stiu doar ca in copilaria mea eram mereu cu genuchii juliti pentru ca obisnuiam sa stau mai mult cu baietii decat cu fetele si nu am ramas cu nici-o urma. Am renuntat insa cand am mai crescut sa stau cu baietii si am inceput sa stau cu fetele dar nu se compara cu distractia pe care o aveam cu eihee hee

| kuzican a răspuns:

Comprese cu ceai de musetel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana te mariti iti va trece.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Pune un pic de miere de albine peste plagă, este un cicatrizant foarte bun.
Sănătate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu pentru a scapa de cicatrici folosesc un soflaser. este bun, acest aparat cu laser este benefic pentru combatarea impuritatilor, herpesului, a cicatricelor etc. ti-l recomand si tie, se gaseste la un magazin online de tehnica medicala, eu l-am comandat online. nu stiu daca il gasesti prin magazine sau farmacii. aici e: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Softlaser-SL30

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

DA cu sprit, sau mergi la doctor.