| Sara2 a întrebat:

M-am saturat de epilarea pe picioare, imi vine acru, chiar si atunci cand ma epilez cu ceara in 7-8 zile creste la loc, m-am saturaaat, merita sa incerc sa il parlesc? asa am auzit 2 fete ca vorbeau in autobuz, aveti idee cum se face? ii spunea una celelilalte ca va creste foarte greu daca se isi parleste firele de par

5 răspunsuri:
| Ralucutza15 a răspuns:

Este o prostiee! Cel mai bine ste sa te faci cu epilatorul.Doare putin la inceput pana ti se obisnuieste pielea, dar te vei acomoda.Eu ma fac cu epilatorul si sunt foarte multumita. Dupa 2 saptamani MINIM abia incepe sa-mi dea parul.Eu zic ca este cel mai eficient mod. Baftawinking

Răspuns utilizator avertizat
| MeowWow a răspuns:

Nice try, troll...winking

| BiuL a răspuns:

A parli, adica a arde? Vrei sa iti dai foc la par Doamne feri. Daca nu-l mai suporti fa-ti o epilare semipermanenta cu laser, te tine cativa ani.

| thewomaninwhite a răspuns:

Cum sa iti parlesti fata parul de pe picioare nu ti se va arde si pielea in acelasi timp cu parul poti sa mergi la un salon sa ti-l epilezi cu laserul insa daca tot suntem domnisoare este responsabilitatea noastra sa ne ocupam de parul de pe picioare precum si de tot ceea ce tine de fete