| Bianca_6973 a întrebat:

M-am spalat cam 6 luni cu samponul Dove.Era destul de bun, adica nu imi aparea matreata, dar totusi nu imi dadea volum parului iar dupa 2 zile mi se lipea de cap.
Acum am cumparat un sampon Pantene Pro-V Sheer Volume.Mi-a facut parul foarte moale,iar a doua zi imi statea ca si cum nu m-am spalat pe cap o saptamana.
Ce sampon as putea folosi, fara sa-mi faca parul sa mi se lipeasca de cap repede si sa ii ofere volum parului?

Răspuns Câştigător
| AdRiAnHo97 a răspuns:

Buna. Ce ai tu am si eu iar eu sunt baiat. Ti se ingrasa parul foarte repede stiu cum e. Iti recomand Head & Shoulders Citrus Fresh e bun pentru ce ai tu.

7 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

Samponul HairX pentru Volum de la oriflame, daca ai parul gras, ti-l recomand tot pe cel de la oriflame cu urzica si lamaie.

| zuzualina a răspuns:

Sampon potrivit tipului de par si incearca suplimentar un balsam

| BiscuiteOreo a răspuns:

Eu folosesc Head & Shoulders si e destul de bun. Acum depinde si cum e parul tau happy

| sweetgirl68 a răspuns:

Eu folosesc nivea diamond gloss est ff bun ma spal la o saptamana.iti face parul matasos si nu se ingrasa, si eu am avut problema cu ingrasarea parului dar dupa ce am folosit acest sampon nu am mai avut.

| CosminDami a răspuns:

Wash & Go iti ofera volum parului si ti-l face matasos.

| koool2012 a răspuns:

Incearca Clear.

| Smile41099 a răspuns:

Ummm...poate ca nu e de vina samponul ci parul tau de aceea ar trebui sa iti faci un test pentru a vedea ce tip de par ai iar asa iti vei da seama ce sampon sa folosesti big grin
Sper ca ti-am fost de ajutor