| Ariana11 a întrebat:

M-am tuns acum 2 saptamani pana la umar si nu stiu cum sa il fac sa creasca mai repede.Stie cineva cum as putea face asta? (cat mai repede posibil)

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Foloseste ulei de ricin si un sampon care stimuleaza cresterea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti lua Forcapil, dupa o luna se vad rezultate, parul creste mult mai rapid. Trebuie sa urmezi cel putin 3 luni.

Si eu am fost tunsa un pic mai lung ca tin si mi-am blestemat decizia de-mi venea sa ma intorc inapoi la salon si sa-mi lipesc parul inapoi. A fost un pic socant sa trec de la un par lung la ceva mediu spre lung. Dar a doua oara cand m-am tuns asa eram asa incantata de nici naiba nu mai imi scotea entuziasmul din mine laughing. Poate e doar perioada de acomodare.

| djdani2010 a răspuns:

Spalari cat mai dese pe cap s-au ulei de ricin.

| Ariana11 explică (pentru djdani2010):

Si daca il spal prea des se ingrasa mai repede, il spal din 3 in 3 zile

| crissa20 a răspuns:

Asta am patit si eu acum ceva timp! asa ca parul meu e la dieta incalaughing Deci eu fac urmatoarele lucruri pentru parul meu:
Il spal cu sampon gerovital de regenerare,aplic ulei de in sau de cocos inaintea fiecarei spalari pe cap si-l tin cat pot de mult, am renuntat la placa, feohn sh altele, insa am cumparat keratina lichida de la byphaasse pentru situatii de urgenta cand merg la petreceri, de vopsit ma vopsesc doar la petreceri si numai cu viopsea fara amoniacbig grin
Dupa fiecare spalare aplic masca de la kaloos cu placenta si o tin jumatate de ora sau mai mult, iar la final cand parul e aproape uscat ma dau cu ulei de varfuri.Acum am ceva de la dm nu stiu sa-ti spun exact ce, dar e bun si cel de la avon cu ulei de argan.
Mai iau si un complex de vitamine cu fier pentru a-mi ajuta parul si din interior, mai cumpar din cand in cand cate o tinctura de ardei iute, de brusture sau de urzica cu care mai imi fac masaj capilar dimineata si seara
Dar cu tot acest ritual iti spun sigur ca parul nu creste foarte repede, dar nici incet..cred ca aproximativ 2 cm pe luna! deci rabdare! bafta

| DianaDiaa a răspuns:

Tinand cont ca e primavata cred ca se poate. eu folosesc sampon gerovital si e foarte bun pentru cresterea sanatoasa a parului

| Dayuuum a răspuns:

Ia calciu. Ajuta la cresterea parului, unghiilor si oaselor. Poti folosi si ulei de ricin. Sau spala-te pe cap cu shampon pentru reparare, regenerare si crestere. Piaptana-te mai des. O zi buna!

| Ariana11 explică (pentru Dayuuum):

De la calciu ma ingras laughing
Uleiul de masline nu este bun?

| Dayuuum a răspuns (pentru Ariana11):

Este bun pentru reparare si altele. Nu neaparat pentru crestere. Dar il poti folosi, s-ar putea sa aiba efect happy

| biaNk6 a răspuns:

Eu stiu ca uleiul de ricin ajuta la cresterea parului

| CrissuCrissPwpic a răspuns:

Nu ii poti face nimic. Trebuie sa-l lasi sa creasca si dupa sa nu-l mai tunzi. Pana la urma urmei nu cred ca este asa grav.

Sper ca te-am ajutat!

| luliiiiiii a răspuns:

NU se poate asa de repede sa creasca ca m-am tuns si eu si foart greu creste depinde