| Danaserbannou a întrebat:

M-am tuns acum 8 luni, aveam parul pana la fund iar acum îl am un sfert din cât îl aveam, nu mi-a mai crescut deloc. Aaa cred ori era mai scurt ori nu știu ma dau și cu ulei de ricin și de rozmarin, ce as putea sa fac sa crească?

3 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Sa te inarmezi cu rabdare. Nu ai cum sa-l grabesti si nu creste atat de repede incat sa poti sesiza diferenta de pe o zi pe alta, mai ales cand e atat de lung. Daca te tundeai baieteste ai fi sesizat cresterea la cateva zile.

| sierra1 a răspuns:

"aveam parul pana la Fund... ce as putea sa fac sa crească"

șăzi blândă, crește singur cu cca 1-1, 5 cm/lună

| dullcat a răspuns:

Nu poti sa ii grabesti cresterea. Stiu ca fetele care posteaza videoclipuri despre asta pe insta si Youtube pun poze din alea in care pare ca le-a crescut 10 cm in 2-3 luni, dar nu e deloc asa. laughing

Cel mult poti sa ai grija de el, sa il perii cu grija, sa nu-l rupi cu prosopul cand e umed, sa nu-l agresezi, sa nu folosesti prea des placa etc, sa iti faci masti cu ou, ceai si alte ingrediente ok, sa iti tunzi varfurile despicate. Daca parul e deteriorat, va trebui mereu sa tunzi acea parte si vei avea impresia ca nu mai creste deloc.Firul se despica din capat, insa pe masura ce trece timpul despicatura urca sau se rupe firul cu totul.