| Loolsae a întrebat:

M-am tuns si nu imi placesad aveam parul cu 5-6 cm mai maresadiar acum imi vine cu 2-3cm mai jos de umar.
Ce trebuie sa fac ca sa-mi creasca parul repede la loc?
Credeti ca ar putea creste la loc intr-o luna jumate? sau nu stiu.cat mai repede... posibil.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in trei luni iti cresye cam 2-3 cm...din cate stiu eu! daca vrei sa iti creasca cat mai repede incearca sa te speli cat mai des cu sampon de urzica... sper ca sfatul meu sa te ajutebig grin

| wertori a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie ca si tine, eu m-am tuns scurt un pic mai jos de ureche si aveam parul pana la coate aproape. Am facut cea mai mare prostie. Si intr-o disperare, stau de vreo 2 saptamani zi lumina sa caut pe net retete, si tot felul de chestii poate o sa-mi creasca.Chiar aseara am gasit niste fiole de la Vichy care le aplici pe par si facand asa o cura de 2 luni rezultatele se vad.E 1 mil 300, o sa il cumpar ca am auzit ca se vad rezultate dupa 2 saptamani. Eu m-am dat si cu ulei de ricin, mi s-a parut ca actioneaza, mi-a mai crescut un pic laughing, dar imi imbacseste parul.eh, cam asta e. Te intelg ff bine, crede-ma si eu vreau acelasi lucru!

| Crystynyk1 a răspuns:

Daca nu iti place, iti poti pune extensii. Daca nu astepti sa ti creasca.Bafta

| adrytpu a răspuns:

Foloseste balsam 1 la 2 saptamani si tundeti din varfuri cand crezi ca iti sunt roase.Si piaptanate in fiecare zi.

| Loolsae explică:

Ar fi o idee extensiile.dar cum eu sunt cu "naturalitetea". nu prea-mi convine
@Wertori... naspa rau ce ai facut :-s.pff sper sa iti creasca! Faza e ca euu am mai facut prostia asta.dar nu ma invat deloc minte. E in scari, filat si scurt. zici ca am 2 fire-n cap!straight face

| KellyGreen a răspuns:

Cine te'a pus sa te tunzi? Intr'o luna jumate nu o sa creasca atat o sa creasca maxim 2 cm. Stiu ca sunt multe metode de crestere a parului insa sunt facute pentru. oameni carora a inceput sa le cada parul si metodele astea regenereaza radacina deci nu au nici un efect pe parul sanatos. Singura metoda si cea mai sigura e sa astepti cam in 6 luni il ai sigur la loc dar in fiecate luna taie'ti varfurile pentru. ca si asta ajuta parul sa creasca.

| AutumnDay a răspuns:

Buna!
Si eu m-am tuns la sfarsitul lunii august. Il aveam lung si mi l-am tuns pana... putin mai sus de umeri. Mi-a parut enorm de rau dupa si am incercat sa-l fac sa creasca cu ulei de ricin si alte lucruri despre care se auzeau minuni.
Singurul lucru care da rezultate e rabdarea. Iti va creste cu timpul. Poti folosi ulei de ricin, dar tot timpul le rezolva pe toate.
Mai incearca sa iti faci saptamanal sau o data la doua saptamani o masca cu galbenus de ou si maseaza-ti pielea capului cu degetele in fiecare seara. Astfel, stimulezi circulatia si parul va creste mai repede.
Seara buna!