Sunt in aceeasi situatie ca si tine, eu m-am tuns scurt un pic mai jos de ureche si aveam parul pana la coate aproape. Am facut cea mai mare prostie. Si intr-o disperare, stau de vreo 2 saptamani zi lumina sa caut pe net retete, si tot felul de chestii poate o sa-mi creasca.Chiar aseara am gasit niste fiole de la Vichy care le aplici pe par si facand asa o cura de 2 luni rezultatele se vad.E 1 mil 300, o sa il cumpar ca am auzit ca se vad rezultate dupa 2 saptamani. Eu m-am dat si cu ulei de ricin, mi s-a parut ca actioneaza, mi-a mai crescut un pic , dar imi imbacseste parul.eh, cam asta e. Te intelg ff bine, crede-ma si eu vreau acelasi lucru!
Daca nu iti place, iti poti pune extensii. Daca nu astepti sa ti creasca.Bafta
Foloseste balsam 1 la 2 saptamani si tundeti din varfuri cand crezi ca iti sunt roase.Si piaptanate in fiecare zi.
Ar fi o idee extensiile.dar cum eu sunt cu "naturalitetea". nu prea-mi convine
@Wertori... naspa rau ce ai facut :-s.pff sper sa iti creasca! Faza e ca euu am mai facut prostia asta.dar nu ma invat deloc minte. E in scari, filat si scurt. zici ca am 2 fire-n cap!
Cine te'a pus sa te tunzi? Intr'o luna jumate nu o sa creasca atat o sa creasca maxim 2 cm. Stiu ca sunt multe metode de crestere a parului insa sunt facute pentru. oameni carora a inceput sa le cada parul si metodele astea regenereaza radacina deci nu au nici un efect pe parul sanatos. Singura metoda si cea mai sigura e sa astepti cam in 6 luni il ai sigur la loc dar in fiecate luna taie'ti varfurile pentru. ca si asta ajuta parul sa creasca.
Buna!
Si eu m-am tuns la sfarsitul lunii august. Il aveam lung si mi l-am tuns pana... putin mai sus de umeri. Mi-a parut enorm de rau dupa si am incercat sa-l fac sa creasca cu ulei de ricin si alte lucruri despre care se auzeau minuni.
Singurul lucru care da rezultate e rabdarea. Iti va creste cu timpul. Poti folosi ulei de ricin, dar tot timpul le rezolva pe toate.
Mai incearca sa iti faci saptamanal sau o data la doua saptamani o masca cu galbenus de ou si maseaza-ti pielea capului cu degetele in fiecare seara. Astfel, stimulezi circulatia si parul va creste mai repede.
Seara buna!
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: