Buna. Incearca o vopsea fara amoniac. gen casting si vopseste-te, gandeste-te ca nu conteaza asa mult cand te vopsesti daca tot o faci, deci scapa de problema cand reusesti sa-ti iei vopseaua.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Foloseste nuantator(incearca in farmacii), vopsea fara amoniac (nu stiu in cata masura o sa prinda parul decolorat) sau sampon colorant
Cred ca te-ar ajuta cel mai mult un sampon colorant de la Kallos pentru parul alb sau blond foarte deschis. Il face asa intr-un cenusiu.
Poti folosi un nuantator, casting creme gloss de exemplu nu are amoniac, nu ataca firul de par f tare. sa iti spun ca trebuie sa stai vreo 4 5 saptamani, nu cred ca te va incanta.
Cred ca trebuia sa ceri un sfat de specialitate inainte. Dupa parerea mea ai pus cam mult decolorant...iti recomand sa mergi la coafor pentru sfaturi concrete pentru a evita o noua greseala.
Poti sa te vopsesti chiar a doua zi, eu m-am decolorat si vopsit de 5 ori intr-o saptamana pentru ca sunt bruneta si am vrut sa ma fac blonda iar cand am ajuns blonda nu mi-a placut si m-am vopsit la loc negru.Doar ca de la decolorant mi-am ars putin parul dar am pus 8 plicuri.