Cel mai bine ar fi sa apelezi la un stylist la un salon, acolo cu perspicacitate iti vor face suvitele la loc cum au fost si nu iti va afecta culoarea de baza.Bafta multa.
Inseama ca nu ai folosit o vopsea prea buna. Ca sa-ti faci singura iar suvite e cumplit de greu. oricum o vopsea din gama Garnier sau L'oreal ar rezolva problema
Cumpara un sampon Silver Reflex de la Kallos cu care te clatesti. Suvitele devin mai inchise(nu portocalii).
Daniela si mlm, dar eu am fost la un salon, acolo m-am facut la par, m-au vopsit cu l`oreal dar nu stiu din ce cauza mi s-au facut praf suvitele.cand am iesit de la salon eram super incantata de culori, chiar imi iesise un rosu frumos ca mi-a decolorat suvitele pana la un blond aproape alb si rosul ala a prins foarte bine. dar sunt la a 2-a spalare si mi-a ramas o culoare turbata...
Eu_o_mare_enigma. daca vrei sa stii chiar mergem la cafea, da? o cafea cu coniac, da? asa ca nu mai face misto, da? ca daca o sa mai fiu in stare iti trimit si poza, da? Doamne, sa afle barbata-miu la ce cafea ma duc eu cu fetele cred ca imi aranjeaza el parul de tot! noroc ca nu vine acasa diseara!
Fetelor is disperata. va rog am nevoie urgenta de sfaturi da vreau sa ma adresez celor care sunt in cauza sau stiu despre ce e vorba. M-am decolorat numai suvite, dar mi-a iesit un portocaliu si acum mi-am luat o vopsea de la garnier blond cenusiu 9. 1 da nu vreau sa imi iasa chiar asa si stiu ca nu o sa imi iasa asa(niciodata nu iese ce arta pe cutie si vorbesc din experienta). vreau doar sa scap de portocaliu si ma gandeam ca un blond cenusiu poate ar ameliora culoarea asta. vreau sa scap de portocaliu. stiti voi cum? exclud varianta decoloratului din nou nu vreau sa-mi distrug parul. iar de vopsit ma voi vopsi doar peste 3 saptamani. ca noroc ca am parul bogat, se regenereaza repede si are de unde cadea, iar firul este gros. fosta mea culoare naturala era castaniu.