| Denisa a întrebat:

M-am vopsit azi blond inchis spre auriu. Faza e ca nu imi place cum imi sta. Culoarea nu mi-e la fel pe tot parul la varfuri fiind saten deschis si la crestet blond auriu. Am 3 intrebari: daca ma duc din nou la salon si vreau blond mai deschis trebuie decolorat? Daca vreau sa ma vopsesc brunet trebuie decolorat parul? Daca nu vreau sa ma vopsesc cum pot face sa mi se duca culoarea de pe par mai repede? Parul imi arata de parca am fost vopsita acasa cu o vopsea de proasta calitate x-(

Răspuns Câştigător
| monela23 a răspuns:

Draga nu te apuca acu sal vopsesti din nou pentru ca o sati cada parul si il distrugi tot deci asteapta maxim o luna de zile ca sa il faci mai blond nu trebuie sa fie decolorat inainte de a te vopsi trebuia sa til decoloreze si pe urma sati puna nuanta preferita daca vrei sa te faci bruneta nu e nevoie sa te decolorezi, culoarea parului disapare cam la 25 de spalari
ceaw si schimba salonu sau du-te si zile ca nu tiau facut cum vroiai tu asa data vitoare cand ti-l faci ceri sa-ti faca un scont adica sa platesti mai putin

1 răspuns:
| andra_7810 a răspuns:

Pai eu stiu ca nu e neaparat sa te decolorezi.