La 40 de ani ai sa-ti numeri firele de par din cap pe degetele de la maini si de la picioare cam de vreo doua ori.
Eu sincer iti recomand sa te duci la salon.Cauta unul bun in orasul tau si n-are de ce sa nu te faca frumos, nu le ceri ceva foarte complicat. dupa ce te-ai vopsit lasa la o parte placa/ondulatorul si chiar si uscatorul de par, mai ales ca acum e vara, iar daca folosesti mereu da-te in prealabil cu protectie termica.La fiecare spalare pe par foloseste balsam si masca nutritiva, iar cu cateva ore inainte de spalare incearca sa te dai pe varfuri sau chiat tot parul cu ulei de masline, avocado, ricin (stimuleaza cresterea parului) sau orice alt ulei hranitor din comert. Dupa ce ai iesit din dus, foloseste din nou un ulei, poti incerca de la Gliss, Avon, L'oreal, pe acesta il folosesti doar pe varfuri ca sa nu ti se ingrase parul. Avand in vedere ca ai parul uscat din urma vopsirii, poti folosi ulei de par in fiecare zi chiar.E mai costisitor, insa asa iti vei pastra parul sanatos, stralucitor si matasos.Succes!
Iti recomand ca sa nu-ti mai vopsesti parul ci sa-l lasi sa creasca sa revina la culoarea lui initiala si sa-l tunzi ca sa scapi de celelate doua culori pentru a a vea un par sanatos iar pe urma sa-l vopsesti dupa ceva vreme.
Asta ar înseamna să aștept pe puțin 2 ani
Asta e. Sacrificii
Poti sa te faci si acasa ciocolatiu insa lasi vopseailua mai mult ca sa iasa la fel, indicat ar fi ca sa pui prima data pe parul unde e mai deschis, apoi pe restul ca sa iasa la fel, cu culorile inchise nu e asa problema, eu pentru a mi se intarii parul pentru ca si eu am bagat 3 ani decolorant in el tot la 3 saptamani imi fac o infuzie din frunze de nuc, si dupa ce se coloreaza apa ma limpezesc cu ea dupa ce fac dus si asa imi si colorez acuma parul!
Incearca sa il lasi cat mai natural un timp pentru a nu se distruge de tot, o culoare mai inchisa este mereu binevenita.Iti mai sugerez sa te vopsesti cu sampon nuantator de la loncolor, este semipermanent la 10 spalari iese, te ppti face ce culoare vrei si 2 plicuri vosta doar 10 lei! Succes si ai grija de par pentru ca mai tarziu o sa iti para rau ca l-ai distrus, asa am fost si eu, prin clasa a 8 a am inceput si acuma am 19 ani insa am mania de a-mi face mereu "o schimbare" te pup