Da,daca se mai decoloreaza si vopseaua... apoi iti iei un roscat mai turbat si o sa-ti iasa o nuanta frumoasa.
Pai ce culoare aveai inainte la par? Banuiesc ca vopseaua asta ti l-a inchis.Eu m-am vopsit la un interval de fix 2 saptamani si pot sa zic ca parul meu nu a avut de suferit(dar nu e indicat sa faci asta), trebuie sa astepti cam o luna.Eu am folosit si vopsele care mi-au deschis parul, adica aveau decolorant, deci mai daunatoare.La tine nu e asa de grav, insa daca vrei sa-l deschizi ia-ti un ciocolatiu deschis, care oricum va iesi un ciocolatiu inchis, dar va fi mai deschis.Si in perioada asta pana te vei vopsi din nou foloseste sampon head&sholders sau alt sampon pentru matreata(sampoanele astea sunt mai dure si se duce vopseaua din par).
Inainte eram asa + cateva suvite blonde www.frumusete.ele.ro/images/poze/mao2par.jpg... M-am gandit mai bine, si am zis sa las parul sa "respire" si sa ma vopsesc luna viitoare. Crezi ca pot ajunge la o nuanta de rosu?(avand in vedere cum am parul acum, in imaginea de sus, de la intrebare)
Da,daca se mai decoloreaza si vopseaua... apoi iti iei un roscat mai turbat si o sa-ti iasa o nuanta frumoasa.
Dupa vreo2-3 luni. Daca astepti o luna si te duci te decolorezi si faci o culoare mai deschisa nu iti tocesti parul.
Eu zic ca peste 3-4 luni te poti vopsi ca sa nu iti distruga parul..si nuanta Pai nu stiu, cred ca ceva cu suvite.Sau bretonul, daca ai sa ti-l faci roscat.