anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

M-am vopsit singura si nu mi-am acoperit parul cum trebuie. Ce fac acum? Pot sa ma mai vopsesc o data cu aceeasi vopsea si nuanta?

Răspuns Câştigător
| SheWasHere a răspuns:

Nu ar fi recomandat deoarece este de preferat sa treaca intre 10 si 20 de zile pana la o noua vopsire (depinde de vopsea).
Daca tii la parul tau si nu vrei sa-l arzi, ai putea sa astepti cele 3 saptamani. Si totusi, daca arata foarte rau, iti recomand un nuantator. Foloseste-l pana ce vei putea sa te vopsesti din nou, insa ai grija sa aiba o textura blanda, pentru a nu provoca arsurile unei vopsele obisnuite.

Succes!

| anonim_4396 explică (pentru SheWasHere):

Multumesc mult pentru raspuns. M-am uitat mai bine si pare vopsit OK. Totusi mai astept pana maine, ca acum e noapte si nu prea se vede. Deh, graba strica treaba. Merci inca o data!

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Il lasi asa cum este macar 2-3 saptamani apoi iti recomand sa pui pe cineva sa te vopseasca sau sa mergi la un salon

| anonim_4396 explică (pentru mona):

Mai astept pana maine, ca acum e noapte si nu se vede prea bine. App, cand am scris intrebarea asta, parul meu era inca ud si nu mi-am dat seama prea bine. Acum la lumina asta pare sa fie vopsit uniform... desi m-am vopsit cam in graba (mai mult m-am mozolit). Merci pentru raspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, dar de data asta sa prepari vopseaua si sa pui si putin sampon cam 5 dopuri de sticla normala si sa lasi pe par vreo 10 minute. Parul trebuie sa fie ud cand pui aceasta vopsea in par si te freci ca si cum te-ai spala cu sampon, ai grija sa ai o masca la gura, mirosul e foarte puternic.

| deeyutzza94 a răspuns:

Pai ar trebui sa il lasi asa cateva saptamani iar apoi sa rogi pe cineva sa te vopseasca.