Au produse bune...insa sa fim rezonabili.nu toata lumea si le permite... unii prefera sa lase produsele de la amway care au o calitate pentru a isi lua ceva ce le permite buzunarul.
Uneori cand nu isi permit nu se baga la asemenea produse nici daca stiu ca isi pot deschide singuri o afacere, mai ales ca pentru a fi distribuitor amway trebuie sa platesti nu stiu cat pentru a primi pachetul cu produse...si le vinzi, nu le vinzi...banii aia tot ii dai
Am auzit de Amway. Sunt de aceaşi părere cu tine... bune, dar cam scumpe.
Da produsele sunt ff bune, iar tu iti poti creea propria afacere tocmai am fost la o prezentare sambata asta si mi-a placut foarte mult
Da cred ca a adevarata chestia castigi si bani acasa dp ce indeplinesti cateva cerinte cumperi din propriul magazin e interesant! eu una cunosc persoane care chiar au reusit deci este adevarat, doar ca ai nevoie de timp si rabdare!
succes!
Bianka, eu nu te-am intrebat daca sunt bune, pentru ca sora mea a avut si nu ca sunt bune, sunt excelente. Desi, majoritatea cumpara oriflame sau avon doar pentru preturi, nu sunt nici macar pe jumatatea celor de la Amway.
@ SweetCandy stiu, aici vroiam sa ajung. cred ca o s-o las pe sora mea sa se faca reprezentant d-asta de-al lor
Eu cred ca sunt destul de bune.
Cele care costa putin nu sunt bune de exemplu o crema " no name" costa 2 lei dar o crema nivea costa sa zicem 17 lei.acum intelegi diferenta?
sper sa-ti fie de folos :*
Eu sunt reprezentant amway. i-ti garantez ca produsele sunt f bune stiu ca sunt un pic cam scumpe doar cele de la artistry, dar au si o gama beautycycle care este mai rezonabila si la fel de eficienta, n-are toata gama de produse ca artistry. chiar si celelalte produse sunt f bune. unele sunt poate mai scumpe pentru ca sunt concentrate, ex : detergentul de spalat vase i-l poti dilua 1/5 chiar si mai mult dar eu am preferat asa si mi-a ajuns cca 6 luni cu 4 persoane in casa. ce zici merita? ps inca o idee, inscriete in amway si poti lua produsele pentru consum propriu nu pentru comercializare, ne te obliga nimeni sa si comercializezi. bafta! binenteles ca le poti achizitiona un pic mai ieftin cu 30%
Sunt scumpe pentru ca sunt importate din S. U. A
Mama are un lichid curat pe jos, geamuri si din astea de la Amway si zice ca e bun... spala singur pe jos
Mai are si un deodorant si iar zice ca si ala e bun
In ce priveste produsele, sunt bune. poate ca aceeasi calitate poate fi gasita si la alte firme, n'ai cum sa verifici.
in ce priveste afacerea... aici se schimba problema. este o afacere pentru OAMENI CU BANI, nu pentru bugetari. investesti, apoi astepti sa scoata pui. considerand ca n'ai facut un mare sacrificiu financiar
Imi plac mult produsele
Si sincer... si planul de afacere e intelgent
Si preturile... Calitatea sevede si la pret... pentru ca daca facem raportul calitate-pret iesim f bine
Byye!
Buna, mama mea lucreaza cu amway adica are magazin online si altele, mie sincera sa fiu produsele ce le-am comandat sunt foarte eficiente. Putin scumpe sunt. Dar sunt Biodegradabile de aia sunt putin imi scupe mie pana acum ce produse avem toate imi plac. nu este sa fi zis ca unul dintre produse nu este bun sau nu este eficient. Sper ca te-am ajutat
E o companie aparuta in Romania! din 1999! deci e de ceva ani! ei se lauda ca le merge bine! acum dumnezeu stie!
Produsele nu stiu cat sunt de bune (se pretinde ca sunt 100% naturale ) dar cum eu n-am un laborator de analize sa certific, ca asa este nu pot da sume mari pe lucruri care nimeni nu-mi da nici o garantie, preturile sunt piperate, trebuie sa investesti o suma de la inceput care nu este deloc mica
http://209. 85. 129. 132/search? q=cache:yaLZjBUtWCMJ:...clnk&gl=ro
Posibil sa fie perfecte dar salariile noastre sunt din ce in ce mai mici in raport cu piata de produse.
XanGo Romania cauta persoane active,energice,comunicative,dornice de venituri suplimentare.Pentru mai multe relatii va rugam sa ne contactati la tel:0723.017.700
Sunt de cea mai buna calitate si daca facem un calcul simplu aflam ca ele ne tin mai mult decat cele de pe piata si sunt mai ieftine.
Sunt foarte bune produsele iar ceea ce conteaza este garantia pe satisfactie adica am folosit un fond de ten timp de 6 luni si l-am putat da inapoi ca cica nu mi-a placut si mi s-au dat bani inapoi. Ati mai intalnit asta undeva?