| TotEuMa a întrebat:

Ma dau zilnic cu fond de ten, dimineata inainte sa plec la scoala, dar pana in 12/13 se vede foarte nasol. De fapt nu prea se mai vede rolling on the floor), plus ca am tenul gras si imi " luceste" fata. Ce as putea face?

7 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Eu cred ca pui prea mult de aceea iti si luceste fata... Inainte de a te machia, nu uita sa te demachiezi (chiar daca e dimineata si te-ai demachiat si seara) dupa aceea se recomanda sa aplici o crema hidratranta sau baza de machiaj (eu nu ma dau pentru ca nu am timp sa astept sa intre in piele, asa ca poti renunta si tu la ea) si abia apoi se aplica fondul de ten cu degetele cu miscari circulare. Make up artistii recomanda sa aplicam fdt cu un buretel de machiaj putin umezit (nu stiu daca e mai ok, nu am incercat) Pentru fixarea lui foloseste o pudra (in cazul tau neaparat matifianta pentru ca impiedica luciul tenului) si o aplici pe zona T frunte-nas-barbie eventual si obrajii daca si acolo luceste. Daca nici asa nu functioneaza schimba-ti fondul de ten.

| Xeniaa a răspuns:

Cumparati crema BB si va inlocui fondul de ten.vei fii multumita de ea. funda?

| TotEuMa explică (pentru Xeniaa):

Si cam cat costa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca in asa putin timp fondul de ten nu isi mai face efectul inseamna ca e o facatura chinezeasca la vreo 30 de lei de pe piata.
La tenul tau gras oricum nu ai nevoie de fond de ten. Tenul gras e incarcat de sebum, iar tu punandu-i inca un strat pe deasupra iese ceva vascos care mai mult prinde bacterii. Tenul iti devine mai murdar ca mainile pe care le-ai tarat pe jos.

| Tzukushi a răspuns:

Fondul meu de ten pentru ten gras, citeste aici

http://mariabeautytips.wordpress.com/......in-review/

| Bledea a răspuns:

Hey si eu am aceeasi problema dar cineva mi-a indicat sa folosesc fond de ten de la Vichy si chiar sunt super multumita de el. Stiu ca nu e bine ca folosesc fond de ten il folosesc de la 12 ani si acum am 14 ani dar si eu am "sutee de cosuri" si fondul de ten le acopera. Toata faza naspa la fondul de ten Vichy e ca costa 70 de lei dar nu prea conteaza pretul fiindca este foarte bunlove struck
Apropo stii ca de la fondurile alea de ten de la Avon, Oriflame faci sute de cosuri si riduri

FUNDA?

| Ioana2135 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema cu tenul gras, insa am renuntat la fondul de ten pentru ca am observat ca imi facea mai mult rau decat bine. Acum folosesc un corector(Avon special pentru. cosuri) si pudra deoarece corectorul este mai deschis decat nuanta naturala a tenului meu. Am vazut ca dupa un timp se usuca si nu raman semne...