| kitty00 a întrebat:

Ma duc la o plimbare mai incolo si vreau sa stiu si eu ce sa port: Blugi mulati albastri sau negri,asortati cu un tricou decolorat(galaxy)albastru si in piciorute o pereche de sandalute cu toc sau >balerini?::*Ne plimbam prin padure,parc, etcchatterboxAaaa si azi s-ar putea sa am primul meu sarut:X:X:X ce ar trebui sa fac inainte de el? Va multumesc anticipat:*!

Răspuns Câştigător
| TiffanyღBJ a răspuns:

Daca te plimbi prin padure, balerini bineinteles. Oricum, se potrivesc mai bine la tinuta descrisa de tine decat sandalele cu toc. Inainte de sarut, nimic, ce sa faci...sa nu te stresezi aiureawinking have fun

| kitty00 explică (pentru TiffanyღBJ):

big hug Padurea laughingrolling on the floor rolling on the floor eee.laughingrolling on the floor ma scuzatirolling on the floorlaughing) Padurea e de fapt un parcrolling on the floorrolling on the floorlaughing) acolo merg sa ma dau cu rolelerolling on the floorlaughing)big hug funda:*

7 răspunsuri:
| bєαυтιƒυℓ a răspuns:

Eu prefer blugii negrii, imi plac mai mult.Sandalele cu toc ar fi mai potrivite dar daca mergi in padure ti-as sugera sa iti iei balerini.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa te speli pe dinti

| summerparadise a răspuns:

Daca mergi cu un prieten pe care-l placi i-ati tocuri. daca mergi cu o prietena poti sa-ti iei si balerini... succes!

| KrysstalB a răspuns:

Blugi albastri cu balerini pentru o plimbare in parc! Nu are rost sa porti tocuri pentru o plimbare...

| GabriiiiiElla a răspuns:

Blugii ii poti alege in functie de culoarea balerinilor. Eu te-as sfatui sa porti balerini!

| eloisa21 a răspuns:

Deci ar trebui sa imbraci blugi mulati negrii ca sa se potriveasca cu albastru si trebuie sa iti iei balerini pentru ca daca umblii prin parc te va durea picioarele, ma bucur pentru tine :* multa bafta.