anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă gândeam să îmi fac niște șuvițe. Mi-ar plăcea niște culori aparte, nu blond, roșcat etc.
Cam ce credeți că m-ar prinde cel mai bine? Sunt șatenă închis, am părul ondulat ce trece puțin de umeri și fața ovală, lungă și slabă. Nu vreau nici să arăt ca o sorcovă, dar ceva să spargă monotonia.
Mulțumesc.

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încearcă culoarea coniacului.
Pa, pa.

| Iiiiioana a răspuns:

Poti un negru albastrui, un fel de oranj (chiar arata bine), o nuanta mai deschisa de rosu sau chiar rosu cum are adela popescu, incearca cu putin mov(chiar arata bine), sau chiar ar arata bine cu negru simplu big grin

| blackporcelain a răspuns:

Portocaliu,dar sa fie un portocaliu spre rosu sau suvite albastre

| INSOLINYO a răspuns:

Ce zici de o combinație amestecată între Mov & Albastru de ce nu și o reflecție spre verde.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Suvite mov, albastre, rosii

| books a răspuns:

La satene le sta bine vopsite brunetbatting eyelashessmug

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci tu vrei, verde, mov sau roz? Sau cum sa interpretez ca nu vrei blond sau roscat?
Eu iti pot recomanda negru albastrui, culori puternice nu as vrea din trei motive :
1) Cum ai zis si tu, nu esti o sorcova.
2) Nu se mai poarta de aproximativ trei ani culorile acestea in par, a trecut acea moda.
3) Nu cred ca mai ai 7 ani ca sa ai in par roz, verde si tot asa.

Deci poti folosi o vopsea semi-permanenta pe suvitele dorite.
Daca consideri ca ai tenul prea deschis nu te apropia cu suvitele spre fata, iti vor inaspri trasaturile si nu cred ca asta iti doresti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@AtâtDeSimpla sunt închisă la culoarea pielii. Și încă cum. Unii dobitoci mă confundă cu țigăncile. Și a propos mi se rupe de modă.