| dianamaria2004 a întrebat:

Ma gandeam sa imi injectez singura acid in buze acasa, dar nu stiu cat de safe este si vreau sa stiu daca a mai incercat cineva asta si cum a decurs totul, daca este usor.Sunt constienta ca trebuie sa fie totul steril.Mi-am pus acum cateva zile si am vazut ca ar fi mai convenabil la pret daca mi-as cumpara eu sa imi injectez laughing)) (nu hyaluron pen, cu acul)

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca vrei sa mananci toata viata u paiul sau cu palnie, atunci n-ai decat sa incerci.

| gabicoo a răspuns:

Dacă vrei să ai probleme să ți se umfle botul - n-ai decât să o faci singură. laughing

| johnnny123 a răspuns:

Ai și vreo pregătire ca să faci asta?

| ReddY25 a răspuns:

Nu te juca cu viața ta

| siriusblack98 a răspuns:

Mai stiu eu pe una care a incercat aceeasi schema ca si tine ca sa faca economie de bani, proasta a nimerit un nerv cu acul de la seringa si jumatate din gura o are paralizata si in ziua de azi dupa 10 ani de zile. Stai potol.

| Kufu95 a răspuns (pentru siriusblack98):

Doamne feri... mai există o șansă, să se vindece?

| siriusblack98 a răspuns (pentru Kufu95):

Tot ce stiu e ca s-a dus la multi doctori dar n-a rezolvat nimic nici dupa atata timp.

| LisaJulie a răspuns:

Nu iti recomand asta, am auzit de unul care a facut asta si buzele i s-au umflat incat nu mai putea sa vorbeasca

| Kufu95 a răspuns:

Nu e safe, ai nevoie de cineva care se pricepe la asta, lasă prostiile de le vezi la televizor, ca mai rău îți vei face, dacă te apuci de capul tău.

| KovacsB a răspuns:

Deja medici cu experienta au gresit si au mutilat zeci de persoane.

| 1RealSoul a răspuns:

Doamne Dumnezeule cum să faci așa ceva? Vezi că poți săte infectezi serios! Nu face nebunia asta niciodată!