Pai, parul care il vezi tu lung acolo sunt de fapt extensii in majoritatea timpului.Nu e freza emo ci apartine mai mult genului scene
Daca ai parul peste umeri e foarte ok daca nu, nu iasa fain.Problema ar fi ca trebuie intins tot timpul, daca nu e intins parul de susu care e scurt o sa stea umflat tot timpul si o sa arati ca o matura.
Ca sa ti'l aranjezi ca tipa din poza ai nevoie de foarte mult fixativ si sa il tapezi tot timpul.
Freza e misto dar parul se degradeaza imediat de la prea mult intins tapat si fixativ, mai ales ca tu nu o sa ai extensii ci par natural.Am trecut si eu prin asta pana mi-am cumparat extensii si mai trec si acum
Oricum mie nu imi pare rau, daca crezi ca nu o sa iti para rau cand o sa iti vezi parul distrus si cand iti raman tone de par pe piaptam do it
Aia e problema, imi pare tare rau de el, nu m-am tuns scurt de cand m-am nascut, doar varfurile
Bai, eu habar n-am de toata treaba asta cu forma fetei si ce tunsoare te-ar avantaja...eu vreau sa iti zic doar ca daca te hotarasti sa te tunzi asa ( apropos, mai bine cauta pe net ce tunsoare te avantajeaza avand forma fetei cum o ai ), eu te sfatuiesc sa nu iti faci acel cuib de randunele in crestetul capului
Mie imi place mai mult asa cum il ai acum
Daca ti-l tunzi si nu o sa-ti placa ce te faci? Sau poate te plictisesti de el...
Si eu m-am angajat cu ceva timp in urma, fara sa ma gandesc, intr-o tunsoare care mi-a trasnit pe moment. cam ceva in genul asta http://i257.photobucket.com/albums/hh230/CLaudia_poze/th49e7b4c2.jpg
aveam parul frumos si lung inainte sa ma tund si abia acum dupa 2 ani de chin mi s-a uniformizat. a ajuns sa fie din nou mai lung la spate si cade bine pe umeri.
nu m-as mai risca la o tunsoare pretentioasa pentru ca o sa te plictisesti de ea si o sa iti fie greu sa iti uniformizezi din nou parul. de fapt, depinde si de parul tau. al meu creste foarte greu si e si greu de intretinut.
Pai. cred ca tu ei numai dezavantajele in seama.
gandestele si la avantaje. este o tunsoaree foarte interesanta. si la ntzi nu te duci in fiecare zi, dar pe strada, petreceri te duci mai des. Eu cred ca ti'ar sta foarte bine, mai ales a ai fata ovala/rotunda, ti'ar alungi fata! succes!:*
In poza respectiva e efectiv o tipa tunsa normal super tapata...deci poti incerca o tunsoare in scari cu breton...si cand ai chef sa arati ca ea(mai emo) il poti tapa foarte tare... iar cand vrei sa arati normal...il lasi cum e el(sau il poti indrepta, ondula)... iar daca nu-l vei tapa va arata ca de obicei
anonim_4396 întreabă: